Antena Meniu Search
x

Video Ron DeSantis, cel mai mare rival al lui Donald Trump, şi-a anunţat candidatura la Casa Albă, într-o transmisiune cu probleme tehnice

Donald Trump are competiţie în cursa pentru Casa Albă. Ron DeSantis, guvernatorul statului Florida, şi-a anunţat candidatura pentru nominalizarea la alegerile prezidenţiale de anul viitor, devenind astfel cel mai important rival pentru fostul preşedinte. DeSantis a ales să facă marele anunţ pe Twitter, într-un podcast alături de Elon Musk. Mai multe probleme tehnice i-au dat însă  bătăi de cap. 

de Redactia Observator

la 25.05.2023, 08:46

Vezi și

Guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis şi-a depus în mod oficial candidatura la Comisia Electorală federală cu câteva ore înainte să o anunţe împreună cu Elon Musk pe Twitter. Live-ul audio s-a întreupt însă de mai multe ori, lucru ce a îngreunat discursul lui DeSantis.

Ron DeSantis, guvernator Florida: Putem şi trebuie să aducem rezultate mari pentru America. Promit să fiu un preşedinte energic care va acţiona în cazul problemelor importante. Biden a urmărit să impună politici inflaţioniste care răneau muncitorii.

DeSantis, membru al Partidului Republican, devine astfel cel mai mare rival al lui Donald Trump.

Cine este Ron DeSantis

Pe acelaşi subiect

Adriana Gomez, reporter Associated Press: DeSantis este bine perceput de votanţii din Florida. Tocmai ce l-au reales. A câştigat cu un procent de douăzeci la sută. Rămâne de văzut însă ce vor spune votanţii de aici despre un concurs între el şi fostul preşedinte Donald Trump. Votanţii din Florida chiar l-au plăcut pe preşedintele Donald Trump.

Ales să conducă Florida în 2018, cu sprijinul lui Donald Trump, Ron DeSantis pretinde că întruchipează noua gardă. Ceilalţi candidaţi republicani declaraţi - Nikki Haley, Tim Scott, Asa Hutchinson - rareori depăşesc 5% din intenţiile de vot pentru moment.

Fostul ofiţer din marină a fost ales guvernator în Florida pentru prima dată în 2018 şi a fost reales în noiembrie anul trecut. Guvernatorul în vârstă de 44 de ani a câștigat popularitate mai ales prin viziunea ultraconservatoare pe care o are pe mai multe teme importante pentru electorat, cum ar fi educaţia sau imigraţia. Pe de altă parte, mulţi americani spun că DeSantis nu e suficient de carismatic încât să strângă voturile necesare pentru a câştiga cursa prezidenţială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ron DeSantis, cel mai mare rival al lui Donald Trump, şi-a anunţat candidatura la Casa Albă, într-o transmisiune cu probleme tehnice