Antena Meniu Search
x

S-a aflat cine era şoferul român de TIR, care a murit în Cehia sub ochii poliţiştilor. "Drum lin, Dinu!"

Un accident Înfiorător petrecut pe o autostradă din Cehia şi surprins de camerele de supraveghere l-a avut protagonist pe un şofer român de TIR, care şi-a pierdut viaţa.

de Monica Palade

la 30.05.2021, 15:32

S-a aflat cine era şoferul român de TIR, care a murit în Cehia sub ochii poliţiştilor. "Drum lin, Dinu!"

Românul a intrat într-un camion la care era atașat un indicator rutier şi a ajuns pe contrasens. Şoferul a rămas încarcerat. Accidentul a avut loc chiar sub ochii poliţiştilor de la circulaţie. Oamenii legii au încercat să îl scoată pe românul rănit, fiind ajutaţi câteva minute mai târziu şi de către pompieri și paramedici.

În ciuda tututor eforturilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Acum s-a aflat şi identitatea sa. Este vorba de Demian Florin Dinu, un şofer din Oradea. 

Românul lucra pentru o firmă din Arad, care a transmis şi un mesaj de condoleanţe familiei. "Cu regret anunțăm vestea trecerii în nefiinţă a colegului nostru Demian Florin Dinu, care in dimineața zilei de 28.05.2020 a fost implicat în tragicul accident rutier din Cehia. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Întreg colectivul firmei LUAR SRL este alături de familia îndurerată și transmite sincere condoleanțe! Drum lin, Dinu!"

Un accident înfiorător surprins de camere

Pe acelaşi subiect

Reaminim că accidentul rutier s-a produs chiar înainte de ora 08:30. Șoferul orădean conducea un TIR pe direcția Brno- frontiera Slovacia, aflată în apropiere. Românul a intrat într-un camion la care era atașat un indicator rutier. TIR-ul său a trecut printre bariere și a ajuns pe contrasens.

„Din motive încă nedeterminate, șoferul camionului a intrat în plin într-un vehicul marcat, care se deplasa cu viteză redusă, iar efectul a fost că aceste vehicule au lovit apoi bornele centrale. Șoferul camionului a rămas încarcerat”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Petr Vala, potrivit aceleiași surse.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » S-a aflat cine era şoferul român de TIR, care a murit în Cehia sub ochii poliţiştilor. "Drum lin, Dinu!"