Antena Meniu Search
x

Un şofer român de TIR a murit într-un cumplit accident rutier, chiar sub ochii poliţiştilor de la circulaţie, în Cehia - VIDEO

Sfârşit cumplit pentru un şofer român de TIR. Bărbatul a murit, vineri dimineaţa, pe o autostradă din Cehia, în apropiere de frontiera cu Slovacia.

de Monica Palade

la 28.05.2021, 19:03

Românul a intrat într-un camion la care era atașat un indicator rutier şi a ajuns pe contrasens. Şoferul a rămas încarcerat. Accidentul a avut loc chiar sub ochii poliţiştilor de la circulaţie. Oamenii legii au încercat să îl scoată pe românul rănit, fiind ajutaţi câteva minute mai târziu şi de către pompieri și paramedici.

În ciuda tututor eforturilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat, scrie stiridiaspora.ro.

A intrat în plin

"Din motive încă nedeterminate, șoferul camionului a intrat în plin într-un vehicul marcat, care se deplasa cu viteză redusă, iar efectul a fost că aceste vehicule au lovit apoi bornele centrale. Șoferul camionului a rămas încarcerat", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Petr Vala.

Pe acelaşi subiect

"Am trimis un elicopter și un echipaj medical la sol la fața locului. Salvatorii l-au resuscitat pe bărbatul de vârstă mijlocie", a declarat Hedvika Kropáčková, o purtătoare de cuvânt a serviciului de salvare.

Şoferul celuilalt camion a fost rănit şi s-a ales cu coaste rupte fiind trimis cu ambulanța la spital.

"Pompierii s-au ocupat de descarcerarea bărbatului. Camionul a avut o scurgere de câteva sute de litri de combustibil, pe care pompierii au acoperit-o cu materil absorbant", a declarat Jaroslav Mikoška, purtător de cuvânt al pompierilor din Moravia de Sud.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Un şofer român de TIR a murit într-un cumplit accident rutier, chiar sub ochii poliţiştilor de la circulaţie, în Cehia - VIDEO