SEMNAL DE AJUTOR: Un cargobot moldovenesc cu sute de pasageri cere ajutor din cauza unor persoane înarmate

Publicat: 30.12.2014, 14:37.
Actualizat: 30.12.2014, 14:53

O navă care transportă sute de pasageri a emis un semnal de ajutor din cauza unor persoane înarmate prezente la bord

O navă care transportă sute de pasageri a emis un semnal de ajutor din cauza unor persoane înarmate prezente la bord

Nava este un cargobot moldovenesc denumit Blue Sky, a declarat preşedintele Autorităţii portuare din Corfu, Spiros Andriotis.

Potrivit Mediafax, nava, aflată în prezent în largul insulei Corfu, ar transporta 700 de pasageri.

Televiziunea de stat din Grecia a precizat că "imigranţi ilegali" sunt implicaţi în situaţia de pe navă, în timp ce alte surse afirmă că toţi cei 700 de pasageri sunt "imigranţi fără documente".

Autorităţile elene au trimis elicoptere ale Forţelor navale pentru a ajuta nava.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.