Antena Meniu Search
x

Serghei Şoigu a vizitat linia frontului din Ucraina. Reacţia soldaţilor când i-a întrebat despre "starea de spirit"

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, s-a deplasat pe linia frontului din Ucraina pentru a inspecta poziţiile forţelor armate, a comunicat joi ministerul rus, anunţând a doua vizită de acest fel în mai puţin de o săptămână, relatează AFP.

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 15:10

Vezi și

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a efectuat o vizită pe linia frontului, în Ucraina, pentru a inspecta poziţiile armatei ruse, a anunţat joi Ministerul rus al Apărării. Este a doua vizită de acest tip anunţată în mai puţin de o săptămână, relatează AFP.

"În prima linie", Serghei Şoigu, "a verificat condiţiile personalului şi materialului militar", anunţă ministerul rus al Apărării care a postat şi un clip video. El a "inspectat zonele de poziţionare a unităţilor militare, condiţiile de cazare şi de încălzire ale personalului, precum și cele de mâncare și gătit."

"În prima linie, Serghei Șoigu a vorbit cu personalul militar şi le-a mulţumit pentru îndeplinirea exemplară a sarcinilor în timpul operațiunii militare speciale. Când a întrebat despre starea de spirit a luptătorilor, a primit un răspuns clar: "Luptăm!", se arată în comunicatul ministerului rus, citat de Tass.

Şi președintele Vladimir Putin a făcut o vizită surpriză în zona “operatiunii militare speciale”, la un post de comandă, a anunțat, sâmbătă, Kremlinul. Liderul rus și-a petrecut ziua de 16 decembrie într-un loc ținut secret, discutând cu mai mulți oficiali militari. În declarațiile sale difuzate la televiziunea de stat rusă, Putin a spus că vrea să asculte propunerile comandanților săi cu privire la "mișcările pe termen scurt și mediu" ale armatei ruse, potrivit New York Times. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Serghei Şoigu a vizitat linia frontului din Ucraina. Reacţia soldaţilor când i-a întrebat despre "starea de spirit"