Antena Meniu Search
x

Silvio Berlusconi a fost externat. Fostul premier al Italiei a stat 45 de zile în spital, bolnav de leucemie cronică şi cu o infecţie pulmonară gravă

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 86 de ani, a fost externat vineri dimineață şi a părăsit spitalul San Raffaele din Milano, unde era internat din data de 5 aprilie 2023. Liderul Forza Italia a stat în spital 45 de zile, pentru a trata o infecție pulmonară apărută în cadrul unei leucemii mielomonocitare cronice.

de Redactia Observator

la 19.05.2023, 15:47

Silvio Berlusconi a fost externat
Silvio Berlusconi a fost externat - Profimedia

Silvio Berlusconi a fost externat, după 45 de zile de internare. Liderul Forza Italia era în spital din 5 aprilie pentru a trata o infecție pulmonară apărută în cadrul unei leucemii mielomonocitare cronice.

Berlusconi a stat 12 zile la Terapie Intensivă

Din cele 45 de zile cât a stat în spital, Berlusconi a petrecut 12 zile la Terapie Intensivă, relatează Mediafax. Pe 16 aprilie a fost apoi transferat într-o secție de internare obișnuită, transmite ANSA.

Berlusconi a ieșit din spital alături de Marta Fascina și a salutat oamenii prezenți acolo. Fostul premier italian s-a așezat pe bancheta din spate a unei mașini, alături de partenera sa Marta Fascina, care nu a mai fost văzută părăsind spitalul din prima zi de la internare.

Ultimele informații medicale despre Berlusconi au fost date publicității pe 3 mai, când medicii Alberto Zangrillo și Fabio Ciceri vorbeau despre un "tablou clinic stabil și reconfortant".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Silvio Berlusconi a fost externat. Fostul premier al Italiei a stat 45 de zile în spital, bolnav de leucemie cronică şi cu o infecţie pulmonară gravă