Antena Meniu Search
x

Video Silvio Berlusconi mutat de la terapie intesivă. Fostul premier italian rămâne internat deşi starea lui s-a îmbunătăţit

Fostul premier italian, Silvio Berlusconi, a fost mutat ieri de la terapie intensivă. Rămâne, însă, internat în spitalul San Raffaele din Milano, unde se află încă din data de 5 aprilie. Fostul prim-ministru a fost tratat pentru o infecţie pulmonară, cauzată de leucemie cronică.

de Redactia Observator

la 17.04.2023, 14:01

Vezi și

Rudele şi apropiaţii magnatului au fost foarte îngrijoraţi la momentul internării, pe parcursul tratamentului doctorii au transmis că a început să se simtă mai bine. Starea de sănătate a lui Berlusconi s-a agravat în ultimii ani. În anul 2016 a fost operat la inimă, a avut şi cancer de prostată şi a fost internat de mai multe ori până în 2020, când s-a îmbolnăvit de Covid-19. 

Un purtător de cuvânt al spitalului a refuzat să comenteze.

Medicii săi au declarat că Berlusconi suferă de leucemie mielomonocitară cronică (LMC). Aceștia nu au precizat când a fost depistat cancerul, spunând doar că nu este vorba de o boală acută, informează Mediafax.

În buletinele lor, medicii au spus că starea fostului premier s-a îmbunătățit de la internare.

Partidul Forza Italia, al lui Berlusconi, face parte din coaliția de dreapta a premierului Giorgia Meloni, deși nu are un rol în guvern.

„Mult noroc Silvio, prietenul meu!”, a scris pe Twitter vicepremierul Matteo Salvini, un aliat politic al lui Berlusconi, comentând relatarea din Corriere della Serra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Silvio Berlusconi mutat de la terapie intesivă. Fostul premier italian rămâne internat deşi starea lui s-a îmbunătăţit