Antena Meniu Search
x

ŞOCANT! La 10 ani sunt încurajaţi să aibă relaţii sexuale

În anumite zone ale Republicii Malawi copiii, în special fetele participă încă de la vârste foarte fragede la tabere de iniţiere în viaţa adultă.

 În anumite zone ale Republicii Malawi copiii, în special fetele participă încă de la vârste foarte fragede la tabere de iniţiere în viaţa adultă. Ele învaţă să îi respecte pe cei mai în vârstă, să facă treburi gospodăreşti şi să aibă relaţii sexuale.

Malawi se află pe locul 10 în lume în ceea ce priveşte rata căsătoriilor între copii, iar 35% dintre femeile care rămân însărcinate în ţara africană sunt adolescente.

Grace, una dintre puţinele fete din Malawi dispuse să vorbească despre riturile de trecere către lumea adultă, are acum 15 ani, iar când avea 10 a fost trimisă de părinţi într-o tabără de iniţiere, alături de alte fete de vârsta ei.

„Eram fericite, pentru că nu ştiam ce este acolo”, povesteşte adolescenta. Ceea ce i s-a spus în tabără a şocat-o: „Trebuie să te culci cu un bărbat şi să scapi de praful copilăriei. Dacă nu o faci, corpul ţi se va îmbolnăvi”.

Femeile care coordonau tabăra le-au arătat fetelor mai multe poziţii sexuale şi apoi le-au încurajat să scape de lipsa de experienţă prin exerciţiu. În unele tabere există chiar anumiţi bărbaţi, numiţi „hiene”, desemnaţi să facă sex cu fetele participante.

Cei care refuză să „exerseze” ceea ce li se cere sunt excluşi din grupurile sociale.

sursă: ro.stiri.yahoo.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » ŞOCANT! La 10 ani sunt încurajaţi să aibă relaţii sexuale