Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şofer român, accident mortal în Italia. Tânărul a sfârşit pe loc după ce s-a înfipt cu un Audi A6 într-o capelă

Accident înfiorător, duminică dimineaţă, pe un drum din Italia. Un tânăr român în vârstă de 30 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce s-a izbit violent cu maşina de peretele exterior al unei capele. Potrivit publicaţiei Il Resto del Carlino, tragedia a avut loc pe drumul național Porrettana, în localitatea Lovoleto, un cătun din Granarolo dell’Emilia, provincia Bologna.

de Redactia Observator

la 28.10.2024 , 10:54

Şofer român, accident mortal în Italia. Tânărul a sfârşit pe loc după ce s-a înfipt cu un Audi A6 într-o capelă Şofer român, accident mortal în Italia. Tânărul a sfârşit pe loc după ce s-a înfipt cu un Audi A6 într-o capelă - ilrestodelcarlino.it

Duminică dimineaţă, în jurul orei 5:30, din cauze ce încă sunt cercetate de poliţişti, un Audi A6, condus de un român, în timp ce se deplasa dinspre Bologna pe direcția Minerbio a ieşit de pe carosabil şi s-a înfipt într-o capelă aflată pe marginea drumului.

Românul, care se afla singur în mașină, a murit pe loc.

O parte din zidul capelei s-a prăbuşit peste maşina românului

Articolul continuă după reclamă

În urma impactului, o parte din zidul construcției s-a prăbușit pesta mașină, nelăsându-i tânărului în vârstă de 30 de ani nicio șansă de supraviețuire.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai multe echipaje de prim-ajutor au intervenit rapid, însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, astfel că medicii au fost nevoiți să declare decesul. 

La locul tragediei au ajuns și carabinierii din cadrul Companiei San Lazzaro di Savena, au efectuat măsurători și investigații în vederea stabirii cu exactitate a dinamicii şi a cauzelor care au dus la producerea accidentului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Ştiri externe » Şofer român, accident mortal în Italia. Tânărul a sfârşit pe loc după ce s-a înfipt cu un Audi A6 într-o capelă