Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Român din Italia, acuzat de localnicii unui oraș că a ademenit o lebădă cu pesmet și apoi a mâncat-o

Revoltă în Italia. Un român fără adăpost este acuzat de localnicii unui oraș de lângă Roma că a ademenit o lebădă de pe lac cu pesmet și apoi a mâncat-o.

de Redactia Observator

la 25.10.2024 , 12:56

Român din Italia, acuzat de localnicii unui cartier din Roma că a ademenit o lebădă cu pesmet și apoi a mâncat-o Român din Italia, acuzat de localnicii unui cartier din Roma că a ademenit o lebădă cu pesmet și apoi a mâncat-o - Il Nuovo

Dispariția lebedei a fost observată ieri de pescarii din Ostia și spun că ar fi vorba despre un act barbar al unui român fără adăpost, care locuiește sub un pod, în apropierea lacului. "A fost capturată de un bărbat fără adăpost. A ademenit-o cu pesmet a dus-o sub podul unde locuiește", a spus unul dintre pescari. scrie Il Nuovo.

Românul, acuzat că a mâncat o lebădă

Acolo, spun pescarii, ar fi mâncat lebăda. Oamenii spun că au văzut un foc sub pod, imediat după ce lebăda a dispărut. 

Articolul continuă după reclamă

"Aceasta este o zonă destul de animată din Ostia. Există un om fără adăpost, de origine română, care dă târcoale pe aici, mergând mereu desculț. Locuiește chiar lângă Canalul Pescarilor, sub podul care îl traversează”, spune un localnic care hrănea foarte des lebăda. 

Localnicii sunt acum îngrijorați nu doar de dispariția lebedei, ci și de siguranța celorlalte păsări din zonă. „Pescarii mi-au spus că lebăda era ademenită cu bucăți de pâine de către acest om fără adăpost. Așa a fost prinsă și apoi ucisă pentru a fi mâncată. Niciunul dintre noi nu a văzut-o fiind mâncată sau gătită. Dar am văzut rămășițele focului”, a explicat un alt pescar.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Resimţiţi efectele trecerii la ora de iarna?
Observator » Mapamond » Român din Italia, acuzat de localnicii unui oraș că a ademenit o lebădă cu pesmet și apoi a mâncat-o