Antena Meniu Search
x

Şofer român de TIR prins cu "maimuţa" la cutia de viteze, în Anglia, le-a spus poliţiştilor că e de la Grădina Zoologică

Un şofer român de TIR prins cu "maimuţa" la cutia de viteze, în Anglia, le-a spus poliţiştilor că e de la Grădina Zoologică.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.06.2019, 11:29

Un şofer român de TIR prins cu "maimuţa" la cutia de viteze, în Anglia, le-a spus poliţiştilor că e de la Grădina Zoologică.

"Ieri, un șofer român care circula cu un camion înmatriculat în Bulgaria, în zona centurii ocolitoare a Londrei (A2 cu M25) a fost oprit de DSVA.

În timpul controlului polițiștii au văzut că acest camion este de mai bine de 9 ore în pauză și la un moment dat au auzit zgomote ciudate în zona impulsorului de pe cutia de viteze.

Un polițist mai curios, aruncând o privire în spatele camionului, a descoperit o "maimuță" legată de conaționalul nostru lângă cutia de viteze, care manipula timpii de condus și odihnă.

Luat la întrebări, colegul nostru a declarat că nu știe de unde a sărit "maimuța" pe impulsor și că probabil ar fi luat-o cu o săptămână în urnă, la o cursă cu baloți de paie descărcată la gradina zoologică din Londra.

Șoferul a fost amendat cu 4000 de sterline și pus să-și efectueze perioada de repaus." e postarea însoţită de fotografii de pe #GREIIȘOSELELOR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Şofer român de TIR prins cu "maimuţa" la cutia de viteze, în Anglia, le-a spus poliţiştilor că e de la Grădina Zoologică