Antena Meniu Search
x

Soldaţii ruşi trimişi de Putin să cucerească Kievul, interceptaţi când vorbeau cu soţiile: "Mai avem puţini oameni, mulţi au murit, mulţi sunt răniţi!"

După mai bine de două săptămâni de când Rusia a invadat Ucraina situaţia din teren nu arată foarte bine pentru trupele lui Vladimir Putin. O demonstrează o conversaţie între un soldat al unei brigăzi însărcinate cu "preluarea Kievului" şi soţia sa - acesta deplânge pierderile umane şi vorbeşte de armamentul din dotare şi "întăririle din Belarus".

de Redactia Observator

la 11.03.2022, 13:00

Soldaţii ruşi trimişi de Putin să cucerească Kievul, interceptaţi când vorbeau cu soţiile: "Mai avem puţini oameni, mulţi au murit, mulţi sunt răniţi!"
- Profimedia

Jurnaliştii de la Unian publică astăzi o conversație între unul dintre militarii lui Putin trimişi să "ocupe" Kievul şi soţia sa, interceptată de autorităţile ucrainene. Potrivit sursei citate, soldatul spune că așteaptă "rotația" și speră că nu se va întoarce în Ucraina.

"Nu mai avem destui oameni. Mulți au murit, mulți din unitatea noastră, din batalionul nostru, au fost şi răniţi... Dar există o veste bună: vom merge curând în Belarus și vom aștepta acolo. Sper că ne vor trimite acasă", îi spune rusul soției sale, care îi răspunde că "a auzit că mulţi soldaţi ai armatei ruse au fost eliminaţi sau luaţi prizonieri de către ucraineni".

"Blitzkrieg-ul rusesc a eșuat: inamicii înțeleg că nu pot lua Kievul! În ciuda tuturor retoricii propagandistice, principala dorință a invadatorilor lui Putin este să supraviețuiască și să aștepte rotația pentru a părăsi Ucraina și a nu se mai întoarce niciodată. O astfel de concluzie poate fi trasă din conversația invadatorilor interceptați de SBU, care încercau să captureze Kievul prin Borodyanka.

Pe acelaşi subiect

Ei bine, dacă nu te trimit acasă pentru rotație, te vor trimite în pungile de cadavre pe care Federația Rusă le-a achiziționat înainte de invazie. Fugi de pe pământul nostru și nu te mai întoarce!", transmit autorităţile ucrainene pe Telegram într-un răspuns la interceptare.

Război Rusia - Ucraina, ziua 16

Noi bombardamente au avut loc, vineri dimineață, în Ucraina. Un oraș din regiunea Dnipro din est, a fost lovit în jurul orei 6. Pompierii au intervenit să stingă focul. Autoritățile spun că au fost lovite o grădiniță, un bloc de locuințe și o fabrici de încălțăminte cu două etaje.

Și în vest, în Ivano-Frankivsk au fost raportate explozii. O serie de explozii au fost și la Luțk, tot în vestul Ucrainei, destul de aproape de granița poloneză.

Între timp, convoiul rusesc lung de 64 de kilometri din apropierea Kievului s-a dispersat în localitățile și pădurile din jurul capitalei Ucrainei. Mișcarea de trupe ar putea fi un semn că rușii pregătesc asaltul final asupra capitalei, spun serviciile secrete americane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Soldaţii ruşi trimişi de Putin să cucerească Kievul, interceptaţi când vorbeau cu soţiile: "Mai avem puţini oameni, mulţi au murit, mulţi sunt răniţi!"