Antena Meniu Search
x

Ştirea anului în presă: DISPARE una dintre cele mai populare surse de informaţii din lume

NBC News a decis închiderea serviciului @BreakingNews care e urmărit pe Twitter de 9,4 milioane de oameni. Informaţia a fost confirmată chiar de managerul @Breaking News.

NBC News a decis închiderea serviciului @BreakingNews care e urmărit pe Twitter de 9,4 milioane de oameni. Informaţia a fost confirmată chiar de managerul @Breaking News.

@Breaking News, cel mai popular serviciu de pe planetă care furnizează informaţii de ultimă oră pe Twitter de pe planetă se va închide. Decizia a fost luată de NBC News, care e proprietară a faimosului cont, urmărit de 9,4 milioane de oameni din toată lumea. Va intra în vigoare din 31 decembrie.

Motivul e extrem de cinic: aplicaţia Breaking News şi contul de Twitter nu aduceau profit, în ciuda uriaşei sale popularităţi. Aşa că proprietarii au decis să renunţe la un serviciu care era extrem de folositor pentru cei care voiau să afle informaţiile de ultimă oră din orice colţ al lumii, inclusiv din România.

Pe acelaşi subiect

Anunţul a fost făcut pe Twitter, chiar de către managerul Cory Bergman.

Acesta e un breaking news pe care speram să nu-l dau niciodată: NBC News a decis să închidă Breaking News, la 31 decembrie, a scris Bergman.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vechi de mai bine de 5 ani, serviciul Breaking News era asigurat de o echipă de 20 de oameni care, de la 1 ianuarie, vor fi şomeri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Ştirea anului în presă: DISPARE una dintre cele mai populare surse de informaţii din lume