Antena Meniu Search
x

Astra prinde primăvara europeană. Steaua, eliminată din Europa League

Astra Giurgiu a remizat, 0-0, cu AS Roma și s-a calificat în 16-imile Cupei Europa League. Steaua a fost eliminată din competiție, după ce a pierdut în fața celor de la Villareal, cu 2-1.

Steaua a fost învinsă de Villarreal şi a ratat calificarea în 16-imile Ligii Europa

Astra Giurgiu a remizat, 0-0, cu AS Roma și s-a calificat în 16-imile Cupei Europa League. Steaua a fost eliminată din competiție, după ce a pierdut în fața celor de la Villareal, cu 2-1.

Astra Giurgiu a obținut calificarea în primăvara europeană după ce a făcut 0-0 cu A.S. Roma, pe Stadionul Național. Echipa lui Marius Șumudică se califică în 16-imile Cupei Europa League de pe poziția a doua a grupei. Pe primul loc sunt italienii de la AS Roma.

Astra și AS Roma au jucat în următoarea componență;

Astra Giurgiu: Lung - Stan, Oros, Săpunaru, Fabricio (Florea '72), Nicoară - Seto, Lovin, Teixeira - Alibec (D. Niculae '90), Budescu (Boubakar '87). Antrenor: Marius Şumudică.

Pe acelaşi subiect

AS Roma: Alisson - Bruno Peres, Veramaelen, Juan, Seck - Strootman (Nainggolan '70), Gerson - El Shaarawy (Dzeko '70), Iturbe, Emerson Palmieri (Marchizza '89) - Totti. Antrenor: Luciano Spalletti.

Formaţia Steaua a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa Villarreal, în ultima etapă a grupei L a Ligii Europa, ratând calificarea în 16-imile competiţiei, scrie news.ro

În urma acestui rezultat românii părăsesc competiţia, iar spaniolii merg în 16-imi, alături de turcii de la Osmanlispor. Şi FC Zurich a fost eliminată. În celălalt meci al grupei, Osmanlispor a învins, tot joi, cu 2-0 (0-0), pe FC Zurich.

Pe El Madrigal au marcat: Sansone '15, Trigueros '88 / Achim '55.

min. 15 - Mauro Gaspar a centrat depe partea dreaptă, iar Sansone a şutat la poartă, Niţă a respins balonul, dar mingea a revenit la Sansone, care marcat de data aceasta;

min. 55 - Intrat pe teren de un minut, în locul lui Pintilii, Vlad Achim a marcat cu capul din şase metri, după o foarte bună centrare a lui Tamaş;

min '88 - Trigueros a marcat cu un lob de la 18 metri, peste portarul Niţă, mingea atingând transversala înainte de a intra în poartă;

Au evoluat următoarele echipe:

Villarreal: Asenjo - Mario Gaspar, Musacchio (Alvaro '39), Víctor Ruiz, Jaume Costa - Dos Santos, Bruno Soriano, Trigueros, Roberto Soriano - Bakambu (Rodriogo '85), Sansone (Borre '80). Antrenor: Fran Escriba;

Steaua: Niţă - Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovici - Pintilii (Achim '55), Bourceanu - Enache (Golubovici '46), Boldrin (Ovidiu Popescu '77), De Amorim - Popa. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Bakambu '26 / Enache '25, 'Tamaş '32, '79, Golubovici '68; Achim '90+1.

Cartonaş roşu: Tamaş '79

Meciul a fost arbitrat de germanul Manuel Grafe.

Înaintea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor tragediei aviatice de la Medellin, în care şi-au pierdut viaţa antrenorii şi 19 jucători ai echipei braziliene Chapecoense.

Clasamentul final al Grupei L este următorul: 1. Osmanlispor 10 puncte, 2. Villarreal 9 puncte, 3. FC Zurich 6 puncte, Steaua 6 puncte.

Steaua a terminat grupa cu o victorie (2-1 cu Osmanlispor), trei rezultate de egalitate, 1-1 cu Villarreal, 1-1 şi 0-0 cu FC Zurich, şi două înfrângeri, 0-2 cu Osmanlispor şi 1-2 cu Villarreal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Astra prinde primăvara europeană. Steaua, eliminată din Europa League