Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânără pictoriţă, omorâtă de propria mamă, medic pediatru. Anastasia a fost înjunghiată de 8 ori, într-un apartament din Moscova

Sfârşit cumplit pentru o tânără pictoriţă în vârstă de 24 de ani. Fata a fost omorâtă de propria mamă, înjunghiată de 8 ori într-un apartament din Moscova. Femeia de 56 de ani, care este medic pediatru, a încercat apoi să-şi pună capăt zilelor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.07.2021, 14:42

Scene teribile au avut loc marţi dimineaţă, într-un apartament aflat într-un bloc turn din regiunea Moscovei. Vecinii erau obişnuiţi cu scandalurile pe care le auzeau venind din casa unde locuiau Irina, medic pediatru, şi fiica ei, Anastasia. Acum, însă, ţipetele erau de nesuportat. Aşa că au mers să vadă ce se întâmplă. Pentru că uşa apartamentului era încuiată, oamenii au sunat la poliţie. În scurt timp, au fost întâmpinaţi de o imagine îngrozitoare. O tânără de 24 de ani zăcea într-o baltă de sânge, după ce propria mamă a înjunghiat-o de opt ori. După ce şi-a atacat fiica, Irina a încercat să îşi pună capăt zilelor, provocându-şi răni, însă vecinii au găsit-o în viaţă. Femeia a fost transportată în stare gravă la spital. Ea urmează să fie audiată de poliţişti, imediat ce acest lucru va fi posibil.

Irina Ogryzkova

ok.ru/profile/581153967392

Oamenii legii încă nu au aflat ce a dus la producerea tragediei, însă datele preliminare ale anchetei arată că între Anastasia şi mama ei ar fi avut loc o ceartă. Vecinii au povestit pentru Life.ru, că tânăra era foarte creativă şi îşi câştiga existenţa pictând. 

Anastasia Ogryzkova

instagram.com/siberiartbar/

Pe acelaşi subiect

Tânăra pictoriță se mutase din apartamentul mamei, în urmă cu un an

"Era o artistă. A pictat tablouri la comandă, dar câştiga modest. Adora copiii şi le preda lecţii de pictură. Era o fată cuminte, calmă, nici măcar nu avea un iubit. În urmă cu un an, Anastasia a decis să trăiască independent și a închiriat un apartament. Dar a rămas fără bani câteva luni și a fost nevoită să se întoarcă și să locuiască din nou cu mama ei", a declarat un prieten al tinerei.

Anastasia Ogryzkova

instagram.com/siberiartbar/

Irina, mama fetei, lucrează ca medic pediatru la o clinică din Moscova și, deseori, îi hărțuia pe vecini cu scandaluri. Conform informațiilor din anchetă, în urmă cu câțiva ani, femeia ar fi fost internată într-un centru de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tânără pictoriţă, omorâtă de propria mamă, medic pediatru. Anastasia a fost înjunghiată de 8 ori, într-un apartament din Moscova