Antena Meniu Search
x

Tânără româncă leșinată într-o benzinărie din Austria. Nimeni n-a vrut să o atingă și acum e în comă

Tânără româncă leșinată într-o benzinărie din Austria. Nimeni n-a vrut să o atingă și acum e în comă. Poliția investighează angajații benzinăriei care nu au acordat primul ajutor.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 19.06.2020, 10:16

Româncă în Austria
Imagine cu caracter ilustrativ - Twitter
  • Românca e internată de miercuri la terapie intensivă, la St. Polten.
  • Niciun martor nu a vurt să acorde primul ajutor femeii.

O tânără româncă plecată la muncă în Austria, ca îngrijitoare, cu autocarul, a căzut din picioare într-o benzinărie din Austria și nimeni nu a vrut să o atingă, iar angajații au ignorat-o complet. Femeia a leșinat și acum e în stare critică la spital. În vârstă de 36 de ani, românca e internată la Terapie Intensivă la spitalul din St. Polten, scrie noen.at.

Incidentul s-a petrecut miercuri, 17 iunie, atunci când un autobuz plin cu asistente românce s-a oprit la o benzinărie din Loosdorf. Una dintre ele, o femeie în vârstă de 36 de ani, a leșinat brusc, și niciunul dintre cei prezenți nu a reacționat. Nimeni nu a dorit să-i acorde femeii primul ajutor, nici angajații benzinăriei, nici șoferul autocarului.

Mult mai târziu, cineva a efectuat un apel la serviciile de urgență și a anunțat că este o femeie în stare de inconștiență. După resuscitarea cu succes și stabilizarea medicală, românca de 36 de ani a fost adusă la Spitalul Universitar St. Polten în stare critică. 

Potrivit unui comunicat al poliției austriece, o angajată benzinăriei este acuzată că nu a oferit primul ajutor, deși a observat starea gravă a româncei, înainte de sosirea serviciilor de urgență. 

De asemenea, mulțimea strânsă în jurul femeii a îngreunat operațiunea de salvare. 

Autoritățile vor demara o anchetă pentru a clarifica motivul pentru care nu s-a intervenit mai repede și nu s-a sunat imediat la serviciile de urgență. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tânără româncă leșinată într-o benzinărie din Austria. Nimeni n-a vrut să o atingă și acum e în comă