Antena Meniu Search
x

Fotbalist din Iași reținut 24 de ore, după ce și-a sechestrat iubita și i-a scris un mesaj: "Duce-te-ai la poliție!"

Fotbalist din Iași reținut 24 de ore, după ce și-a sechestrat iubita și i-a scris un mesaj: "Duce-te-ai la poliție!". Tânăra a cerut protecție împotriva jucătorului care a umilit-o în fața prietenilor.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 19.06.2020, 08:21

  • Andu Moisi are 24 de ani și a jucat în Liga 1 la Poli Iași.
  • Fotbalistul i-a distrus iubitei mai multe bunuri, în casă.

Un fotbalist este cercetat de procurorii ieşeni pentru că şi-a sechestrat iubita într-un apartament şi i-a distrus un laptop şi un telefon mobil. Joi, Andu Moisi a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, după ce fusese reținut pentru 24 de ore și încătușat de polițiști. Jucătorul, care are 24 de ani, a fost plasat sub control judiciar.

O tânără de 30 de ani din municipiul Iaşi este cea care l-a reclamat la Poliţie pe fotbalistul Andi Moisi, pe care îl acuză că a sechestrat-o şi umilit-o acum câteva zile. O.H. a cerut judecătorilor şi emiterea unui ordin de protecţie împotriva celui despre care spune că e fostul ei iubit, invocând în solicitarea trimisă la Judecătorie, prezentată de Ziarul de Iaşi, că acesta este violent atunci când consumă alcool.

Presupusele infracţiuni pentru care fotbalistul a fost reţinut şi plasat, ieri, sub control judiciar, au avut loc la începutul acestei luni. Pe 5 iunie, fata a mers cu Moisi la un grătar, alături de amicii acestuia. După ce a consumat alcool, sportivul ar fi devenit violent cu ea şi ar fi lovit-o cu palmele peste faţă. După ce a umilit-o de faţă cu amicii săi, fata a plecat cu taxi-ul acasă, fiind însă urmată de fotbalist. 

În apartamentul fetei, acesta i-a distrus laptopul şi un telefon mobil. "M-a lovit din nou, m-a dezbrăcat cu forţa şi m-a târât prin casă, în timp ce îmi adresa injurii şi mă lovea. Nu voia să îmi dea drumul, iar eu plângeam şi ţipam foarte tare, astfel încât vecinii au fost cei care au apelat serviciul 112, în toiul nopţii.", a spus tânăra. 

La dosar au fost depuse şi mai multe mesaje telefonice pe care O.H. le-a primit de la Andu Moisi. Unele dintre ele sunt încă din mai, deci dinainte de noaptea incidentului.

"Eşti proastă? Scot uşa, proasto! Ieşi şi vorbeşte cu mine, nu fă ca cu... De ce nu ai tupeu să răspunzi? Duce-te-ai la Poliţie!", e doar unul dintre mesajele trimise de fotbalist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Fotbalist din Iași reținut 24 de ore, după ce și-a sechestrat iubita și i-a scris un mesaj: "Duce-te-ai la poliție!"