Antena Meniu Search
x

Tatăl lui Jennifer Aniston a murit. Actorul era cunoscut pentru rolul din "Days of Our Lives": "O adevărată icoană în lumea televiziunii"

Jennifer Aniston a anunţat decesul tatălui ei, John, pe Instagram. Actorul John Anthony Aniston a murit la vârsta de 89 de ani.

de Redactia Observator

la 15.11.2022, 10:39

Postând o fotografie alb-negru cu ei amândoi când era copil, Jennifer a scris: Tatăl meu dulce…⁣ John Anthony Aniston. Ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Sunt atât de recunoscătoare că ai urcat la Ceruri în pace şi fără durere. Și pe 11/11! Ai avut întotdeauna o sincronizare perfectă. Acest număr va avea pentru totdeauna o semnificație și mai mare pentru mine, te voi iubi până la sfârșitul timpurilor”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea lui Jennifer a fost inundată de comentarii din partea fanilor, precum și a prietenilor ei care i-au transmis condoleanțe.

„Acum este într-un loc mai bun și va fi mereu cu tine!”

Pe acelaşi subiect

„Îmi pare foarte rău pentru pierderea suferită!”

„Îmi pare atât de rău pentru pierderea suferită. Tatăl tău a fost o legendă”

Un om minunat, tandru, cu ochi zâmbitori, transmitea atât de multă dragoste”, a transmis modelul Helena Chistensen.

Actrița Naomi Watts a adăugat: Îţi transmit multă dragoste şi putere”. Fostul soț al lui Jennifer, Justin Theroux, a lăsat și el un mesaj de condoleanţe, alături de mulţi alţi colegi de breaslă de-ai lui Jennifer.

Viaţa şi cariera lui John Anthony Aniston

John a fost un actor american de origine greacă și a fost cel mai bine cunoscut pentru rolul său ca Victor Kiriakis din serialul NBC Days of Our Lives, în care a debutat în iulie 1985. Și-a început cariera de actor în 1962 în 87th Precinct ca ofițer #1 în episodul New Man in the Precinct.

John a mai jucat în Gilmore Girls, The West Wing și Mad Men, precum și în Kojak și Inhumanoids. În aprilie 2022, actorul a primit un Daytime Emmy Lifetime Achievement Award la cea de-a 49-a ediție anuală Daytime Creative Arts & Lifestyle Emmy Awards, pe 18 iunie. Deși John nu a participat la ceremonie, Jennifer a apărut virtual pe scena de premiere pentru a sărbători cariera ilustră a tatălui ei.

Este cu adevărat un moment special pentru mine”, a spus Jennifer. „Este o oportunitate nu numai de a aduce un omagiu unei adevărate icoane în lumea televiziunii, dar este și o șansă de a recunoaște realizările de-a lungul vieții unui actor grozav și respectat, care se întâmplă să fie și tatăl meu. De peste 30 de ani, dedicarea lui pentru acel spectacol i-a adus respect și admirație față de colegii săi actori, prietenii profunde și a încântat milioane de fani din întreaga lume”, a adăugat ea. „Cariera lui este literalmente definiția realizării vieții”.

John a devenit tatăl lui Jennifer cu fosta sa soție, Nancy Dow, care a murit în mai 2016. A părăsit-o pe Nancy, model, în noiembrie 1979, după 11 ani de căsnicie, când Jennifer avea 10 ani. John a avut, de asemenea, un fiu, Alexander, cu cea de-a doua soție, Sherry Rooney, pe care a cunoscut-o în timp ce juca împreună în filmul Love of Life, relatează The Sun.

John și Sherry au fost pozați împreună în martie 2020, când el a făcut o apariție publică rară în comitatul Ventura - chiar la nord de Los Angeles. John, care se pare că și-a revenit după un atac de cord în 2006, a părut jovial în timp ce răsfoia articole la preț redus într-un magazin.

„Arăta ca orice alt bărbat în vârstă care se bucură de mâncare fast-food ieftină cu localnicii și se plimba prin Costco cu scuterul său de mobilitate”, a declarat un martor pentru The U.S. Sun. „Se pare că nu poate să se deplaseze așa cum obișnuia și era instabil în picioare înainte de a se urca în scuter, dar Sherry avea grijă de el.”

Relaţia dintre Jennifer Aniston şi tatăl ei

În același an, zvonurile au confirmat faptul că Jennifer a reluat legătura cu tatăl său în ciuda divergenţelor de după divorţ şi au ajuns să vorbească în fiecare zi în perioada pandemiei. coronavirusului.

O sursă apropiată lui John a declarat la acea vreme pentru The Mail On Sunday: „Jen și-a iertat tatăl că a plecat cu mult timp în urmă. Dar relația lor a avut suișuri și coborâșuri. Jennifer nu a vorbit cu el câţiva ani. Dar de la criza Covid-19, au vorbit aproape în fiecare zi. Și nu doar scurte conversații. Parcă și-a dat seama că viața este foarte scurtă și își dorește ca relația ei cu John să fie cât mai bună. El este încântat că s-au împăcat”.

Actrița We're The Millers și-a amintit anterior incidentul într-un interviu pentru The Rolling Stones, explicând că John și-a părăsit mama pentru o altă femeie.

„Am fost la o petrecere de naștere, iar când m-am întors, mama a spus: «Tatăl tău nu va mai fi aici pentru un timp». Ea nu a spus că a plecat pentru totdeauna. Nu știu dacă am blocat informaţia, dar îmi amintesc doar că am stat acolo, plângând, fără să înțeleg că a plecat. Nu știu ce am făcut mai târziu în acea noapte sau ziua urmatoare. Nu-mi amintesc nimic altceva decât că a fost ciudat că dintr-o dată tatăl meu nu mai era acolo. Și a fost plecat o vreme, aproximativ un an", a adăugat Jennifer.

Într-un interviu cu E!News din 1990, John a spus despre fiica sa: „Jennifer este un talent natural. Există anumite lucruri pe care le poți învăța în acest domeniu și există anumite lucruri pe care nu le poți învăța. Instinctul comic pe care îl are este uimitor. Acesta este cel mai mare atu al ei."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Tatăl lui Jennifer Aniston a murit. Actorul era cunoscut pentru rolul din "Days of Our Lives": "O adevărată icoană în lumea televiziunii"