Antena Meniu Search
x

Video Actorii Jennifer Aniston şi David Schwimmer din serialul Friends ar forma un cuplu în viața reală. Zvonurile, alimentate de o postare misterioasă

Pentru mulţi fani ai serialului "Friends" este un vis devenit realitate. Rachel şi Ross ar forma acum un cuplu şi în viaţa reală. Zvonurile vin la mai puţin de trei luni după ce Jennifer Aniston şi David Schwimmer au recunoscut la reuniunea Friends că au avut mereu o admiraţie puternică unul faţă de celelalt. 

de Redactia Observator

la 09.10.2021, 07:54

Vezi și

Momentul revederii a reaprins flacăra iubirii dintre Rachel şi Ross. Chimia dintre ei nu a putut fi regizată. A rezistat timpului, aşa că după 17 ani de la filmări, Jennifer Aniston şi David Schwimmer nu mai sunt...doar prieteni. 

Citește și:

David Schwimmer, actor: Când am filmat primul sezon, eram îndrăgostit lulea de Jen. Cred că la un moment dat sentimentele erau reciproce, dar eram precum două nave care trec pe lângă ele în noapte fără să se vadă, pentru că unul dintre noi era mereu într-o altă relaţie.

Atracţia naturală dintre ei a fost unul dintre pilonii serialului cu milioane de fani în lumea întreagă. 

Pe acelaşi subiect

Jennifer Aniston, actriţă: Primul nostru sărut a fost în acea cafenea. Ne-am direcţionat toată afecţiunea şi iubirea pe care o aveam unul pentru celălalt în Ross şi Rachel.

Deşi la Reuniunea Friends au spus că nu au depăşit niciodată pragul prieteniei în timpul filmărilor, au recunoscut că au avut momente de apropiere fără discreţie. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După revederea emoţionantă din 27 mai, cei doi şi-au scris în fiecare zi. Luna trecută, David a zburat 4.000 de kilometri, de la New York la Los Angeles, pentru a o vedea din nou pe Jen. Cei doi au petrecut mult timp împreună şi au fost văzuţi împreună şi la una dintre podgoriile favorite ale lui Jen din Santa Barbara, unde au băut vin şi au purtat discuţii captivante. 

Nici unul dintre cei doi nu a recunoscut că ar avea o relaţie, însă Jennifer a postat o poză în care poartă o şapcă care face referire la relaţia lui Ross şi Rachel din "Friends".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Actorii Jennifer Aniston şi David Schwimmer din serialul Friends ar forma un cuplu în viața reală. Zvonurile, alimentate de o postare misterioasă