Antena Meniu Search
x

Video Detalii picante din culisele serialului "Friends". Ce dezvăluiri au făcut "Prietenii tăi" la reuniunea de 17 ani

Este serialul cu care au crescut majoritatea dintre noi, iar aseară a avut mult aşteptata reuniune. După 17 ani, "Prietenii tăi" s-au întors pe micul ecran pentru un episod special. Cei şase au vizitat vechiul studio, au depănat amintiri şi au povestit detalii picante din culise. Surpriza serii a venit de la Jennifer Aniston şi David Schwimmer, care au mărturisit că povestea de dragoste pe care au interpretat-o în serial, a fost cât pe ce să devină realitate.   

de Redactia Observator

la 28.05.2021, 20:20

Vezi și

Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe, Joey şi-au făcut din nou apariţia, împreună, pe acelaşi platou de filmare, celebrul apartament din New York. Cu mai multe riduri, mai multe fire albe şi unii şi cu câteva kilograme în plus, au depănat amintiri, au recitit scene faimoase şi au dezvăluit amănunte picante din culise.

Fanii au aflat cum au fost aleşi fiecare pentru rol, cum Joey şi-a dizlocat umărul în timpul filmărilor sau ce suvenir a luat fiecare de pe platoul de filmare. 

Surpriza reuniunii a venit de la Jennifer Aniston şi David Schwimmer, care au recunoscut că pe parcursul primului sezon de filmări s-au îndrăgostit unul de altul.     

David Schwimmer, actor "Friends": Am fost Îndrăgostit lulea de Jen. La un moment dat ştiam că sentimentele sunt reciproce, dar eram precum două nave care trec una pe lângă alta în noapte, pentru că mereu unul dintre noi era într-o relaţie. Şi am respectat asta. Amândoi...

Pe acelaşi subiect

Există însă o relaţie care s-a concretizat şi în viaţa reală. Cea de prietenie. Cei şase actori au păstrat legătura în toţi aceşti ani.    

Ce invitaţi speciali au venit la reuniunea Friends

De la reuniunea de ieri nu au lipsit invitaţii speciali. Fani din întreaga lume care au mărturisit că pentru perioade mai lungi sau mai scurte din viaţa lor, cei şase actori le-au fost singurii prieteni. Legenda fotbalului David Beckham a povestit ce înseamnă Prietenii tăi pentru el.  

David Beckham, fost fotbalist: Când mi-e dor de copii, când mi-e dor de familie, mă uit la "Prietenii tăi" pentru că mă face să zâmbesc. 

Printre vedetele care şi-au făcut apariţia s-a numărat şi Cindy Crawford, Justin Bieber, dar şi Lady Gaga care a cântat alături de Lisa Kudrow, celebra piesă "Smelly cat" . 

Cât despre o continuare a serialului, nici nu poate fi vorba. Ultimul episod al îndrăgitului serial a fost difuzat în 2004, după 10 sezoane de succes, care le-au adus celor şase actori milioane de fani în întreaga lume, dar şi mulţi bani. Fiecare actor a câştigat peste 90 de milioane de dolari de pe urma serialului, iar pentru filmarea acestei reuniuni se zvoneşte că ar fi primit câte 2,5 milioane de dolari.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vedete » Detalii picante din culisele serialului "Friends". Ce dezvăluiri au făcut "Prietenii tăi" la reuniunea de 17 ani