Antena Meniu Search
x

Soţia şeicului din Dubai a depus cerere de azil şi s-a mutat alături de copii în Londra

Telenovela şeicului din Dubai părăsit de soţie continuă. Acum au apărut şi informaţii de natură să clarifice motivele pentru care prinţesa şi-a luat copii şi nişte bani, după care a fugit în Europa.

de Redactia Observator

la 04.07.2019, 17:29

Vezi și

Telenovela şeicului din Dubai părăsit de soţie continuă. Acum au apărut şi informaţii de natură să clarifice motivele pentru care prinţesa şi-a luat copii şi nişte bani, după care a fugit în Europa. În momentul de faţă, toţi trei locuiesc într-o casă din Londra. Prinţesa a depus cerere de azil, însă autorităţile britanice evită să facă declaraţii clare pe această temă.

Diplomaţii preferă să considere scandalul drept o "dispută privată". Între timp, emisarii şeicului îi transmit să se întoarcă, de bunăvoie, la Dubai.

Prinţesa Haya şi-ar fi plănuit evadarea încă de la începutul anului. Totul, după ce ar fi descoperit că soţul ei ar fi torturat-o pe propria lui fiică, Prinţesa Latifa.

Până atunci Haya crezuse că fiica conducătorului din Dubai fusese răpită pentru răscumpărare. În realitate, însă, Prinţesa Haya încercase să evadeze din ţara condusă de tatăl ei.

"Prinţesa Haya a aflat, într-un final, adevărul despre felul în care soţul ei a tratat-o pe fiica lui şi s-a temut că va păţi şi ea la fel" a declarat o rudă.

Latifa îşi plănuise evadarea timp de 7 ani, dar a fost prinsă după doar opt zile. Era la 50 de kilometri de India, ţara de unde urma să se îmbarce către Statele Unite, când iahtul pe care se afla a fost interceptat de trupe de comando. De atunci nimeni nu a mai văzut-o la faţă.

Potrivit zvonurilor, prinţesa Latifa ar fost închisă şi torturată de tatăl ei, după ce a încercat să fugă. Nici nu e de mirare că mama ei vitregă, Prinţesa Haya a fugit din Emiratele Arabe Unite.

Soţia conducătorului din Dubai s-ar aflat acum la Londra împreună cu cei doi copii ai săi. Cei trei ar locui într-o vilă de 85 de milioane de lire sterline, în cartierul londonez Kensington.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Soţia şeicului din Dubai a depus cerere de azil şi s-a mutat alături de copii în Londra