Antena Meniu Search
x

Video TIR românesc, accident înfiorător în Franța. O șoferiță a murit pe loc după ce a intrat cu mașina pe contrasens

Tragedie în Franța, vineri seară, pe centura de vest a orașului Arras, lângă podul Wagnonlieu, unde un cumplit accident rutier a dus la moartea unei şoferiţe de 45 de ani. Femeia a pierdut controlul mașinii și s-a izbit cu viteză de un TIR condus regulamentar de un șofer român.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.04.2021, 14:40

Nenorocirea s-a produs în jurul oreo 18.30.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, se pare că TIR-ul înmatriculat în Maramureș, care transporta detergent, se deplasa în direcția Dainville - Arras. 

La un moment dat, o mașină condusă de o femeie de 45 de ani, originară din Avion, a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de camionul românesc, la volanul căruia se afla un șofer român, în vârstă de 48 de ani. Impactul a fost devastator, iar imaginile publicate de lavenirdelartois.fr arată dimenasiunea dezastrului.

Pe acelaşi subiect

Șoferița a murit pe loc, în impact

Pentru franțuzoiacă nu s-a mai putut face nimic. Echipajele de prim-ajutor sosite la fața locului s-au chinuit minute bune să o scoată din mașina făcută praf, fiind nevoite să constate decesul.

lavenirdelartois.fr

Șoferul român a scăpat nevătămat. A fost supus rapid unor analize de sânge, pentru a verifica dacă a consumat alcool sau droguri înainte să se urce la volan.

lavenirdelartois.fr

De asemenea, alte două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului.

În urma accidentului, polițiștii au închis drumul pentru mai multe ore, iar martorii au fost audiați, pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » TIR românesc, accident înfiorător în Franța. O șoferiță a murit pe loc după ce a intrat cu mașina pe contrasens