Antena Meniu Search
x

Video Accident grav în București cu un șofer fără permis, cu copii în mașină, urmărit de polițiști. Pietoni în pericol, după ce o roată s-a desprins

Un accident rutier grav a avut loc în București, după ce șoferul unui autoturism Renault, decapotabil, s-a lansat într-o urmărire cu polițiștii, deși în mașina avea o adolescentă de 15 ani și un copil de 5 ani.

de Redactia Observator

la 24.03.2021, 10:41

Vezi și

Șoferul nu avea permis

Polițiștii bucureșteni i-au făcut semnal de oprire șoferului din Renault, însă acesta a ales să nu oprească la indicațiile oamenilor legii. Mai mult, el a început să meargă cu viteză prin oraș, punând în pericol atât ceilalți participanți la trafic, cât și copiii pe care îi avea în mașină.

La un moment dat, șoferul a luat-o pe linia de tramvai, sperând că așa scapă de urmăritorii săi, însă a lovit o mașină, apoi un stâlp de beton care asigura tensiunea cablurilor pe linia de tramvai. Din impactul puternic, mai multe componente ale mașinii au zburat pe trotuar, punând în pericol pietonii.

O roată a distrus o bancă, mai multe elemente de caroserie au zburat în toate părțile, iar ce a mai rămas din autoturism a ajuns pe trecerea de pietoni. Din spusele martorilor, adolescenta de 15 ani, cât și copilul de 5 ani ar fi fost aruncați în afara mașinii, în urma impactului, informații care ulterior nu s-au confirmat.

Potrivit celor mai recente informații, șoferul ar fi de etnie, iar adolescenta de 15 ani ar fi soția acestuia. Copilul de 5 ani ar fi al lor.

Comunicatul Poliției, în urma accidentului

În jurul orei 07:35, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în intersectia str. Barbu Vacarescu-sos. Fabrica de Glucoza au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe str. Barbu Vacarescu către bd. Pipera. Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat și a continuat deplasarea către Bd. Alexandru Șerbanescu, încercând să se sustragă. În acest context,  polițiștii au procedat la urmărirea conducatorului auto, care pe str. Alexandru Șerbănescu unde a intrat in coliziune cu un autovehicul care circula din sensul opus, iar ulterior cu un stâlp din beton care susține rețeaua de alimentare a tramvaielor situat in partea mediană a străzii.

În urma coliziunii atât conducatorul auto cât și pasagerii care se aflau în autovehicul au fost scoși în afara acestuia, iar ulterior acestui moment conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 24 de ani a plecat în fugă de la fața locului cu intenția de a se sustrage, însă polițiștii au reusit sa-l imobilizeze după ce l-au urmărit pedestru aproximativ 100 de m. În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea pasagerilor aflați în autovehiculul condus de bărbatul în vârsta de 24 de ani, care au fost transportati la spital pentru acordarea de îngrijri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că persoana care a condus autovehiculul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident grav în București cu un șofer fără permis, cu copii în mașină, urmărit de polițiști. Pietoni în pericol, după ce o roată s-a desprins