Antena Meniu Search
x

Galerie foto BMW rupt în două pe un drum din Gorj, jumătate din maşină a fost aruncată pe partea opusă a şoselei

Imagini de coşmar pe un drum din judeţul Gorj, pe raza localtăţii Plopşoru, unde un BMW s-a rupt efectiv în două după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina într-un cap de pod. În mod miraculos, tânărul de 31 de ani a scăpat cu viaţă, fiind preluat de o ambulanţă SMURD şi transportat la spitalul din Turceni.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.04.2021, 13:50

  • Cele două jumătăţi de maşină au ajuns una într-un şanţ, celalată în şanţul diametral opus.
  • Şoferul a ieşit singur din BMW şi, din fericire, nu a suferit leziuni grave după accident.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 31 de ani din Plopşoru, în timp ce conducea un BMW din direcţia Filiasi către Rovinari, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod.

"În urma impactului, şoferul a suferit leziuni şi fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Gorj.

Imaginile de la locul accidentului arată dimensiunea dezastrului. Practic, după ce s-a izbit de capul de pod, maşina s-a rupt efectiv în două.

ISU Gorj

Cele două jumătăţi de maşină au ajuns una într-un şanţ, celalată în şanţul diametral opus.

ISU Gorj

Şoferul a ieşit singur din maşină, după impact

Cu toate astea, tânărul aflat la volan a ieşit singur din BMW şi, din fericire, nu a suferit leziuni grave.

ISU Gorj

La faţa locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni, care au constatat că, în urma impactului deosebit de violent, a rezultat o victimă, de sex masculin, conştientă. 

"În urmă cu puţin timp am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier produs pe raza localităţii Plopşoru, în care a fost implicat un autoturism care a lovit un cap de pod. La faţa locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni care au constatat că, în urma impactului deosebit de violent a rezultat o victimă, de sex masculin, conştientă", a declarat  purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Bărbatul de 31 de ani nu era încarcerat, a fost preluat de către echipajul SMURD şi transportat la spitalul din Turceni.

- Articol realizat cu ajutprul informaţiilor şi imaginilor obţinute de reporterul Observator Diana Speretoiu - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » BMW rupt în două pe un drum din Gorj, jumătate din maşină a fost aruncată pe partea opusă a şoselei