Antena Meniu Search
x

Tragedia aviatică din Marea Neagră. Scafandrii au găsit una dintre cutiile negre și au recuperat corpul pilotului și alte zeci de părți de cadavre (VIDEO)

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat pentru agenția TASS că scafandrii au recuperat corpul lui Roman Volkov, pilotul avionului militar Tu-154 care s-a prăbuşit, duminică, în Marea Neagră cu 92 de persoane la bord.

Update ora 7:50 - Scafandrii au găsit una dintre cele două cutii negre ale avionului Tupolev prăbușit în Marea Neagră. "Va fi scoasă din apă în curând", a anunțat genția TASS.

La operațiune iau parte 200 de scafandri și 45 de ambarcațiuni, a declarat, pentru Interfax, un purtător de cuvânt al ministerului rus al apărării. 

---------------------------------

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat pentru agenția TASS că scafandrii au recuperat corpul lui Roman Volkov, pilotul avionului militar Tu-154 care s-a prăbuşit, duminică, în Marea Neagră cu 92 de persoane la bord.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, au fost aduse la suprafaţă alte 70 de fragmente de cadavre. 

"Atunci când au fost ridicate fragmente din fuzelaj, s-a mai găsit un cadavru. După ce a fost ridicat, cadavrul a fost identificat ca fiind al pilotului comandant al avionului Roman Volkov, judecând după însemne”, a declarat sursa pentru TASS.

Luni, scafandrii au scos, de pe fundul mării, un fragment din partea de mijloc a fuzelajului, după ce au recuperat, anterior, mai multe fragmente mai mici, în largul staţiunii balneare Soci, de unde a decolat aeronava.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Până acum, un fragment de patru metri din partea de mijloc a fuzelajului a fost scos de pe fundul mării”, a spus purtătorul de cuvânt, care a adăugat că operaţiunile continuă.

Un Tupolev-154 aparţinând Ministerului Apărării s-a prăbuşit în Marea Neagră, la două minute după ce a decolat, duminică dimineaţa, din oraşul rus Soci.

Avionul se îndrepta către Siria şi avea la bord membri ai faimosului cor al Armatei Roşii, care urmau să susţină un concert la baza aeriană rusă de la Hmeimim.

Toate persoanele de la la bord au murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Tragedia aviatică din Marea Neagră. Scafandrii au găsit una dintre cutiile negre și au recuperat corpul pilotului și alte zeci de părți de cadavre (VIDEO)