Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto Tragedie feroviară cu cel puțin doi morţi şi 16 răniţi. Un tren de pasageri a sărit de pe șine la periferia orașului Cairo, în Egipt

Cel puţin două persoane au murit, iar alte 16 au fost rănite, marți seară, după ce un tren de pasageri a deraiat la periferia oraşului Cairo, în Egipt, transmite CNN. Garnitura s-a izbit de peronul gării Qalyub, a anunțat ministerul Transporturilor într-un comunicat, iar în urma impactului, mai multe vagoane au sărit de pe șine.

De Veronica Micu la 08.03.2023, 07:26

Accidentul feroviar a avut loc la ora locală 19:20, potrivit Căilor Ferate Naționale Egiptene, după ce trenul nu a oprit la semnalul semaforului.

A lovit în cele din urmă un opritor, iar în urma impactului, mai multe vagoane au sărit de pe șine.

Pe acelaşi subiect

La fața locului au acționat 20 de ambulanțe pentru a-i ajuta pe răniți.

Accident feroviar în Egipt: doi morți și 16 răniți 

Kamel El-Wazir, ministrul egiptean al Transporturilor, a ordonat formarea unui comitet care să afle ce a cauzat deraierea și "să-i identifice pe cei responsabili".

 

În același timp, misterul Solidarității Sociale din Egipt a anunțat că guvernul va oferi 100.000 EGP (echivalentul a aproximativ 3.254 USD) familiilor celor care șia-u pierdut viața în acest accident.

Bilanțul tragediei este de doi morţi şi 16 răniţi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Tragedie feroviară cu cel puțin doi morţi şi 16 răniţi. Un tren de pasageri a sărit de pe șine la periferia orașului Cairo, în Egipt