Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie pe Facebook! O fetiţă de 12 ani şi-a transmis LIVE sinuciderea, iar milioane de oameni au privit neputincioşi!

O fetiţă în vârstă de 12 ani şi-a transmis moartea LIVE pe Facebook, iar clipul continuă să circule pe reţeaua de socializare.

de Redactia Observator

la 10.10.2017 , 12:09

O fetiţă de 12 ani şi-a transmis LIVE sinuciderea, iar milioane de oameni au privit neputincioşi!

O fetiţă în vârstă de 12 ani şi-a transmis moartea LIVE pe Facebook, iar clipul continuă să circule pe reţeaua de socializare.

Facebook este implicată într-un nou scandal de amploare legat de politicile sale de şteregere a unor clipuri sau imagini cu conţinut nepotrivit după ce a refuzat să şteargă o filmare şocantă în care o fetiţă de 12 ani şi-a pus capăt zilelor într-un clip live, iar milioane de oameni au privit-o fără să poată interveni.

Săptămâna trecută, directorul pentru politica Facebook din Marea Britanie a declarat că rețeaua de socializare nu va șterge clipurile cu sinucideri.

Articolul continuă după reclamă

"Cât timp o persoană este încă în viață și poate fi ajutată și putem să ajutăm poliția să ajungă la ea mai repede...ar fi o mișcare insensibilă să ștergem acel clip", a declarat Simon Milner.

Katelyn Nicole Davis a declarat, la începutul live-ului transmis cu ajutorul telefonului mobil, că a fost abuzată sexual de un membru al familiei sale, apoi s-a sinucis, în decembrie 2016. La un an după moartea copilei, clipul de 42 de minute a devenit viral pe un stream care transmite clipuri de pe Facebook.

Din motive lesne de înţeles, echipa Observator a decis să nu publice imaginile care încă circulă pe internet.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Tragedie pe Facebook! O fetiţă de 12 ani şi-a transmis LIVE sinuciderea, iar milioane de oameni au privit neputincioşi!