Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Trebuia să-mi protejez fiica. Era singurul lucru la care mă gândeam". Mărturia unei mamei prinse cu fetița ei în avionul groazei din Tokyo

Accidentul avioatic din Tokyo. Apar noi detalii despre incidentul șocant care s-a petrecut pe aeroportul Haneda. Aeronava plină cu aproape 400 de pasageri a primit permisiunea de a ateriza, spun directorii companiei, potrivit AFP, citat de News.ro. În continuare apar declarații de-a dreptul tulburătoare ale martorilor care au supraviețuit în mod miraculos incendiului de proporții care a izbucnit după ce avionul Japan Airlines s-a izbit cu un avion al Pazei de Coastă. 

de Redactia Observator

la 03.01.2024, 07:34

Cinci persoane din avionul Pazei de Coastă au murit, dar toţi cei 379 de pasageri şi echipajul au scăpat în siguranţă, fiind evacuaţi pe toboganele de urgenţă, cu câteva minute înainte ca Airbus-ul Japan Airlines să fie cuprins de flăcări. Căpitanul avionului Gărzii de c=Coastă - care transporta ajutoare în zona afectată de cutremurul din ziua de Anul Nou - a fost singurul supravieţuitor, dar a suferit răni grave.

Imaginile filmate marţi au arătat o minge de foc care a izbucnit şi un fum negru şi gros de sub avionul de linie la scurt timp după ce a aterizat. Pasagerii au putut fi văzuţi alunecând pe tobogane gonflabile în timp ce flăcările ieşeau din partea din spate a aeronavei, în înregistrarea video postată pe platforma de socializare X.

Mărturia unei mame prinse în avion, alături de copilul ei

În timp ce avionul a fost evacuat, zeci de maşini de pompieri cu lumini intermitente albastre şi roşii au încercat să stingă flăcările, dar întregul avion a fost înghiţit în curând şi a fost nevoie de opt ore pentru a stinge în cele din urmă incendiul.

Pe acelaşi subiect

"Imediat ce am aterizat, s-a auzit un -bang-. Şi am observat un incendiu care se ridica din partea dreaptă", a declarat o pasageră de la bord, pentru postul de televiziune NHK.

"Am crezut că am aterizat normal. Dar apoi mi-am dat seama că simţeam miros de fum. M-am uitat afară şi deja ardea", a declarat pentru NHK o femeie cu un copil mic.

"Trebuia să-mi protejez fiica. Ăsta era singurul lucru la care mă gândeam", a adăugat ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » "Trebuia să-mi protejez fiica. Era singurul lucru la care mă gândeam". Mărturia unei mamei prinse cu fetița ei în avionul groazei din Tokyo