Antena Meniu Search
x

Video Un avion cu 379 de pasageri s-a ciocnit cu o aeronavă şi a luat foc pe aeroportul din Tokyo. Cinci oameni au murit

Un avion Japan Airlines a luat foc marţi pe pista aeroportului Haneda din Tokyo, relatează BBC. Aeronava a luat foc, după ce s-a izbit de avionul care aparținea gărzii de coastă. Cinci dintre cei care se aflau la bordul avionului deținut de paza de coastă au murit. Toți pasagerii și insoțitorii de zbor care se aflau în aeronava mare au fost evacuați la timp.

de Redactia Observator

la 02.01.2024, 14:13

UPDATE: Cinci persoane care se aflau la bordul avionului pazei de coastă au murit, a declarat agenția de presă AFP, citat de ministrul japonez al transporturilor.

Radiodifuzorul de stat NHK a raportat, de asemenea, cinci morți. Căpitanul a scăpat, dar este grav rănit, adaugă. Se crede că aeronava pazei de coastă, care transporta alimente în zonele afectate de puternicul cutremur de luni, s-a ciocnit cu avionul Japan Airlines în timp ce a aterizat pe pistă.

 Presa japoneză relatează că o persoană de la bordul avionului pazei de coastă a scăpat, în timp ce celelalte cinci rămân dispărute.

Avionul, care decolase de la Sapporo, a intrat în coliziune cu un avion al pazei de coastă. Toți cei 379 de pasageri și membri ai echipajului de la bord au fost evacuați, relatează presa, potrivit companiei aeriene.

Pe acelaşi subiect

„În prezent evaluăm amploarea pagubelor”, a spus compania aeriană.

Paza de coastă a Japoniei spune că aeronava sa, despre care se crede că s-a ciocnit cu avionul de pasageri, era în drum spre aeroportul Niigata pentru a livra ajutor peninsulei Noto, lovită de cutremur.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Un avion Japan Airlines a luat foc când a aterizat pe o pistă de pe aeroportul Haneda din Tokyo, marți seară. Filmările emise de postul de televiziune NHK au arătat flăcări ieșind pe ferestrele aeronavei și dedesubtul acesteia. De asemenea, pista a fost incendiată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deocamdată nu se ştie ce s-a întâmplat.

Din primele informații avionul s-ar fi ciocnit de o altă aeronavă după ce a aterizat la Haneda. La bord sunt pasageri. De asemenea, a raportat că avionul, JAL 516, a decolat din Hokkaido.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Un avion cu 379 de pasageri s-a ciocnit cu o aeronavă şi a luat foc pe aeroportul din Tokyo. Cinci oameni au murit