Antena Meniu Search
x

TULBURĂTOR! O femeie de 31 de ani, mamă a CINCI COPII, s-a sinucis dându-şi foc pe o plajă. Mesajul sfâşietor pe care l-a trimis înainte de Valentine's Day

O femeie de 31 de ani din Marea Britanie, mamă a 5 copii, s-a sinucis dându-şi foc pe o plajă din Ţara Galilor, după ce le-a trimis copiilor săi un mesaj emoţionant, scrie Daily Mail.

O femeie de 31 de ani din Ţara Galilor, mamă a 5 copii, s-a sinucis dându-şi foc pe o plajă, după ce le-a trimis copiilor săi un mesaj emoţionant, scrie Daily Mail.

Lisa Williams a fost găsită moartă, duminică noapte, pe plaja Newry Beach din Ţara Galilor.  

Hayley Williams (35 de ani), sora femeii, a declarat pentru Daily Mail că aceasta era obosită "să mai lupte" şi că îşi dorea "doar să doarmă". 

Lisa le-a trimis copiilor ei, prin poştă, un mesaj emoţionant înainte de a-şi lua viaţa. Le-a cumpărat fiecăruia ciocolata preferată, iar într-o felicitare de Valentine's Day a pus un lănţişor de argint pentru fiica ei cea mai mică şi a scris "că îi iubeşte pe toţi din toată inima".

Cu doar o oră înainte de a fi găsită pe plajă, ea a postat pe Facebook o imagine cu cadourile trimise copiilor.

Potrivit Daily Mail, femeia era devastată după despărţirea de soţ şi de faptul că a pierdut contactul cu cei cinci copii ai ei.

"Familia noastră este devastată şi vieţile noastre au fost date peste cap. Lisa era o mamă iubitoare, o fiică şi o soră iubitoare. Modul în care a ales să-şi găsească liniştea este pur şi simplu terifiant", a declarat Hayley Williams.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » TULBURĂTOR! O femeie de 31 de ani, mamă a CINCI COPII, s-a sinucis dându-şi foc pe o plajă. Mesajul sfâşietor pe care l-a trimis înainte de Valentine's Day