Antena Meniu Search
x

Ultima oră! Avionul dispărut S-A PRĂBUȘIT!

Un avion de tip Airbus A320-200 aparţinând companiei malaysiene low-cost AirAsia cu 162 de persoane la bord a dispărut duminică între Indonezia şi Singapore

Vezi și

Un avion de tip Airbus A320-200 aparţinând companiei malaysiene low-cost AirAsia cu 162 de persoane la bord a dispărut duminică între Indonezia şi Singapore. 

UPDATE: Căutările efectuate duminică pentru localizarea avionului AirAsia cu 162 de persoane la bord, dispărut în timp ce efectua o legătură între Indonezia şi Singapore, au fost suspendate pe timpul nopţii şi vor fi reluate luni dimineaţa, a anunţat Ministerul indonezian al Transporturilor, relatează AFP.

UPDATE: Forţele aeriene indoneziene au anunţat că au trimis două avioane să efectueze căutări într-o regiune la est de Java, la sud-est de Pangkalan Bun, în provincia Kalimantan.

"Sunt nori, iar regiunea este înconjurată de mare. Încă ne aflăm pe drum, deci nu vom avansa vreo ipoteză despre ceea ce s-a întâmplat cu avionul", a declarat Hadi Cahyanto, un purtător de cuvânt al forţelor aeriene indoneziene.

UPDATE: Avionul AirAsia s-ar fi prăbuşit în largul Insulei indoneziene Belitung - presă

Înainte ca aeronava să piardă contactul cu controlorii de trafic indoneziei, piloţii ceruseră permisiunea de a devia de la ruta stabilită din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, potrivit aceluiaşi comunicat al companiei.

Cei 155 de pasageri de la bordul avionului sunt 138 de adulţi, 16 copii şi un bebeluş, informează compania Air Asia într-un comunicat. Pasagerii sunt de naţionalităţi diferite, după cum urmează: 157 de indonezieni, 3 sud-coreeni, 1 malaezian şi 1 singaporez, SCRIE MEDIAFAX

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ultima oră! Avionul dispărut S-A PRĂBUȘIT!