Antena Meniu Search
x

Foto Ultimele cuvinte ale unei fetiţe de 12 ani care s-a sinucis după ce a fost violată, în Anglia: "Am inima frântă, dincolo de cuvinte"

O mamă sfâşiată de durere a povestit ultimele zile din viaţa fiicei ei, mărturisind motivul pentru care copila s-a cufundat în disperare şi a hotărât să îşi pună capăt zilelor. Adolescenta fusese traumatizată în urma unui viol, iar mai apoi agresată şi batjocorită de cunoscuţi în mediul online pentru cele întâmplate.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.06.2021, 19:43

Semina
Ultimele cuvinte ale unei fetiţe de 12 ani care s-a sinucis după ce a fost violată, în Anglia - Liverpool Echo

Rachel Halliwell a vorbit despre durerea pe care fetiţa ei de 12 ani a simţit-o în urma traumelor suferite şi despre suferinţa care a împins-o să recurgă la gestul extrem. Femeia a mărturisit că ultimele cuvinte ale adolescentei au fost cele în care a recunoscut că a fost violată. Pentru că n-ar fi fost de ajuns, Semina a trebuit să treacă inclusiv prin episoade violente de agresiune şi batjocură în mediul online din cauza celor întâmplate.

"După ce i s-a luat inocența, Semina a fost agresată zilnic online. Nu a mai putut să suporte", a declarat mama.

Semina, în vârstă de 12 ani, din Liverpool, şi-a dat ultima suflare în data de 12 iunie, după ce a petrecut patru nopți în spital.

"A fost o luptătoare. A supraviețuit în faţa a trei atacuri de cord. A fost pusă în comă vineri. Ultimele cuvinte pe care mi le-a spus copilul meu înainte să o pună în comă au fost că a fost violată", a continuat mama ei, printre lacrimi, potrivit Liverpool Echo.

Pe acelaşi subiect

Cazul ei tragic a fost deschis în faţa unei comisii parlamentare atunci când deputatul laburist Apsana Begum l-a întrebat pe secretarul Ministerului de Educaţie Gavin Williamson ce ar putea fi făcut mai mult pentru a proteja copiii de astfel de abuzuri.

„Am vrut să evidențiez cazul Seminei, fetiţa de 12 ani care a dezvăluit că a fost violată şi s-a sinucis săptămâna trecută” a spus deputatul Apsana Begum.

Poliţia a deschis şi o anchetă, după ce mama, Rachel Halliwell, a raportat ulterior cazul de viol în care a fost implicată fetiţa ei.

"Semina era atât de frumoasă și atât de amuzantă. Îi plăcea să cânte și să danseze. Fusese contactată de agenţii de modele să lucreze pentru ei, dar nu era suficient de încrezătoare. Nu vedea cât de frumoasă era. Era iubitoare și grijulie și i-a iubit atât de mult pe frații ei Rafy și Jorge, și a fost atât de iubită de prieteni și familie, de departe extrem de iubită. Am inima frântă, dincolo de cuvinte. Este un gol în inima mea care nu va mai putea fi niciodată umplut”

Mesaje de adio pe reţelele de socializare

În mod ironic, reţelele de socializare au fost invadate cu mesaje de adio şi condoleanţe pentru Semina, după ce adolescenta şi-a luat viaţa pentru a pune capăt ororilor din mediul online.

“O veste sfâşietoare. Gândul meu se îndreaptă spre familie în acest moment cumplit”

"Fără cuvinte. Fie ca aripile îngerilor să se înfășoare încet în jurul tău, în timp ce zbori în sus, frumoasa Semina. Ești cea mai strălucitoare stea din cer."

„Este absolut sfâșietor de auzit aşa ceva, gândurile, dragostea și rugăciunile noastre sunt alături de toată familia”, au fost doar câteva dintre mesajele postate de oameni, potrivit Mirror.

„Putem confirma că investigăm o acuzație de viol în Southport care ar fi avut loc în februarie anul acesta. La 23 martie s-a primit un raport potrivit căruia o tânără de 12 ani fusese violată la o adresă din Southport pe 25 februarie. A fost lansată o anchetă și un minor a participat voluntar la o secție de poliție pentru interogatoriu. Ancheta privind incidentul este în curs” a declarat un purtător de cuvânt al Poliției din Merseyside.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ultimele cuvinte ale unei fetiţe de 12 ani care s-a sinucis după ce a fost violată, în Anglia: "Am inima frântă, dincolo de cuvinte"