Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 8 ani a trimis o scrisoare în ceruri pentru tatăl ei mort, în Anglia. Poştaşul a returnat-o

O mamă a cărei fiică de opt ani a trimis o scrisoare în ceruri, adresată tatălui ei mort, a fost copleșită de emoții atunci când poștașul i-a bătut la ușă și i-a returnat plicul atât de prețios.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.06.2021, 09:44

Poștașul, care și-a pierdut recent propriul tată, a reușit să o găsească pe Sarah Tully după un apel pe rețelele de socializare. El a spus că se temea că scrisoarea, pe care a găsit-o luni într-o cutie poștală din Leicester, Marea Britanie, urma să fie aruncată, având în vedere că nu avea o adresă clară ori timbru.

Acum, femeia spune că intenționează să păstreze scrisoarea într-o cutie specială pentru fiica ei, când se va face mai mare, scrie BBC.

Fără o adresă reală, scrisoarea ”către ceruri” ar fi ajuns la gunoi

Poștașul, care se numește Simon, dar a refuzat să-și dea numele de familie, a spus că a găsit scrisoarea într-o cutie poștală din Braunstone în timp ce lucra pe un traseu pe care de obicei nu îl acoperă.

Pe acelaşi subiect

El a spus că a fost „uimit” când a citit cui îi era adresată, mai ales că el însuși și-a pierdut tatăl anul trecut.

"Evident, fără o ștampilă sau o adresă reală, dacă ar fi introdusă cu restul lucrurilor care urmează să fie livrate, ar ajunge doar să fie aruncată în tranzit undeva", a spus el.

"Am vorbit cu managerul meu și am întrebat dacă aș putea încerca să iau legătura cu familia, pentru a înapoia scrisoarea”, a mai spus el.

Așa că poștașul a postat o poză a scrisorii pe Facebook și în câteva minute s-au strâns mii de comentarii. După alte 15 minute, poștașul deja fusese pus în legătură cu doamna Tully și a aranjat să ia scrisoarea nedeschisă.

Fetița și-a pierdut tatăl când avea doar 4 luni

Sarah Tully a spus că a fost copleșită de reacția oamenilor din social media.

"Nu am crezut niciodată că se va întâmpla asta. Sunt șocată", a spus ea.

Ea a spus că fiica ei și-a pierdut tatăl când avea doar patru luni. Ea a mai spus că fetița a dus în tot acest timp o adevărată luptă să facă față pierderii tatălui ei și că trimițându-i scrisori, spunându-i că îl iubește și că îi este dor de el, a ajutat-o ​​să reziste.

„Era atât de mică și abia acum a început să înțeleagă”, a spus ea.

Femeia a adăugat că va păstra scrisoarea, împreună cu o copie a tuturor mesajelor de pe Facebook, într-o cutie specială pentru fiica ei când va fi mai mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de 8 ani a trimis o scrisoare în ceruri pentru tatăl ei mort, în Anglia. Poştaşul a returnat-o