Antena Meniu Search
x

Un adolescent și-a aruncat de la etaj surioara abia născută, într-un bloc din Moscova. Copila a murit pe loc

Tragedie într-o familie din Rusia, după ce o copilă de numai o săptămână a fost aruncată de la etaj de propriul frate, într-un bloc din Moscova. Presa locală scrie că băiatul are tulburări de comportament.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.07.2021, 18:37

Un adolescent și-a arucat de la etaj surioara abia născută, într-un bloc din Moscova. Copila a murit pe loc - Victor HUSEYNOV / kp.ru

Nenorocirea a avut loc duminică dimineață.

În urmă cu câteva zile, o mamă și-a adus fetița nou-născută acasă, într-un apartament aflat pe strada Levoberezhnaya din districtul Khovrino.

Ieri, femeia se afla împreună cu bebelușa, fiul de 13 ani și bunica celor doi copii. 

"Când mama a părăsit camera pentru câteva clipe, băiatul a luat nou-născutul din pătuț și l-a aruncat pe fereastră", au declarat anchetatorii din Moscova.

Pe acelaşi subiect

Fetița a fost aruncată de la etajul 7

Fetița de nici o săptămână a fost aruncată de la etajul 7 și nu a avut nicio șansă de supraviețuire. A murit pe loc, chiar înainte de sosirea medicilor.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar mama riscă doi ani de închisoare, fiind acuzată de neglijență. Surse din anchetă au declarat pentru publicația KP.ru că adolescentul de 13 ani suferă de tulburări de comportament și "nu poate face obiectul răspunderii penale".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un adolescent și-a aruncat de la etaj surioara abia născută, într-un bloc din Moscova. Copila a murit pe loc