Antena Meniu Search
x

Un angajat de pe un vas de croazieră a bătut şi violat o pasageră!

Angajatul şi-a recunoscut fapta, dar a spus că toate acestea s-au întâmplat după ce femeia l-a jignit!

Un camerist de pe un vas de croazieră a recunoscut că a bătut şi violat o pasageră, iar apoi a încercat să o arunce peste bord pentru a-şi ascunde fapta, relatează sun-sentinel.com. Totul s-a petrecut de Valentine's Day. 

Ketut Pujayasa, un indonezian de 28 de ani, le-a spus anchetatorilor că s-a enervat teribil când a ajuns la uşa femeii, iar aceasta i-a strigat, după ce acesta a bătut la uşă: "Aşteaptă puţin, fiu de cu...ă!". Acesta a explicat că a intenţionat să o lovească pe puntea deschisă a navei, dar întrucât era foarte populat locul, s-a furişat mai târziu în camera ei şi i-a aplicat o corecţie. 

A lovit-o în cap cu ce a găsit prin cameră, a strâns-o de gât cu un cablu de telefon, apoi a violat-o! Femeia a încercat să lupte pentru viaţa ei şi a reuşit să-l înţepe pe agresor cu un tirbuşon. 

După aceasta, Ketut a vrut să o arunce peste bord pe femeie, dar un bărbat, alertat de zgomotele din cameră, a bătut la uşa femeii. Indonezianul s-a speriat şi a fugit, ieşind pe balcon. Ulterior, el a fost descoperit cu ajutorul camerelor de supraveghere. 

Femeia, originară din SUA, în vârstă de 31 de ani, s-a ales cu răni grave, astfel că a fost nevoie ca un elicopter să o transporte din Honduras la un spital din Florida!

Ketut Pujayasa a fost arestat la bordul navei şi dat pe mâna poliţiei în Floria. Este acuzat de tentativă de omor şi abuz sexual deosebit de grav şi riscă ani grei de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un angajat de pe un vas de croazieră a bătut şi violat o pasageră!