Antena Meniu Search
x

Video Incendiu în Bucureşti. Restaurantul Potcoava din Giuleşti a luat foc de la artificii. Patronul, plecat din ţară: "Nu ştiam, nu m-a sunat nimeni"

Un cunoscut restaurant din Bucureşti a luat foc noaptea trecută, iar martorii spun că flăcările ar fi pornit de la artificii sau petarde. Oamenii care petreceau în casele şi blocurile din apropiere s-au temut că focul va ajunge şi la ei. Patronul restaurantului, plecat din ţară, nu a ştiut de nenorocire mai bine de 15 ore.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 01.01.2024, 19:18

Vezi și

"Incendiul a izbucnit la putin timp după miezul nopţii, iar flăcările au cuprins o parte din acoperişul restaurantului. Oamenii care locuiesc în blocul de vizavi au sunat la 112. În doar câteva minute au ajuns pompierii, iar în mai puţin de o oră au reuşit să stingă complet focul", transmite Cristina Filip, reporter Observator.

Incendiu la un restaurant din Giuleşti

Oamenii care petreceau de Revelion în blocurile şi casele din apropiere s-au temut ca flăcările vor ajunge şi la ei. Din fericire, nu au fost victime. 

  • Martor: De la artificii s-a declanşat, una s-a dus în sus şi una a intrat direct acolo.
  • Reporter: Cine a sunat la pompieri?
  • Martor: Am sunat mai mulţi vecini din bloc. 
Pe acelaşi subiect

"Restaurantul era închis, nu erau persoane în interior, lumina stinsă, uşa încuiată", a declarat col. Ştefan Olteanu, ISU Bucureşti-Ilfov.

Focul de la "Potcoava" ar fi pornit de la artificii

Un echipaj de pompieri a rămas în zonă până dimineaţă pentru a se asigura că nu există pericol de reaprindere. "Stau în blocul de lângă. Aici era maşina de pompieri şi oprea circulaţia", spune un martor. "Erau pompieri în zonă, agitaţie mare, vreo 4 maşini de pompieri, poliţie", povesteşte altcineva.

Pe lângă acoperiş, o mare parte din mobilerul de la etajele inferioare a fost distrus. Patronul restaurantului, cândva locul preferat de mulţi politicieni pentru petreceri private, nu ştia nimic de nenorocire.

  • Reporter: V-am sunat să vă întreb ce s-a întâmplat că a fost un incendiul la restaurant seara trecută.
  • Patron restaurant: Serios? Eu nu ştiam nimic. Eu sunt plecat şi nu ştiu. Nu m-a sunat nimeni să îmi spună. 

Pompierii urmează să stabilească exact cauza incendiului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Incendiu în Bucureşti. Restaurantul Potcoava din Giuleşti a luat foc de la artificii. Patronul, plecat din ţară: "Nu ştiam, nu m-a sunat nimeni"