Antena Meniu Search
x

Foto "Spunea că-i fură bărbații". O femeie din Iași i-a dat foc la casa fratelui său, geloasă pe nepoata ei de 12 ani pentru că e mai frumoasă

Caz de-a dreptul șocant în Iași. O femeie cu probleme psihice i-a dat foc la casă fratelui ei, invidioasă pe nepoata ei de 12 ani, pentru că aceasta era mai tânără și mai frumoasă. În locuință se aflau șase copii și părinții acestora, dar au reușit să iasă teferi, înainte de a se produce o tragedie. 

de Redactia Observator

la 01.01.2024, 10:11

O femeie din Iași a incendiat casa fratelui său, geloasă pe nepoata ei de 12 ani pentru că este mai frumoasă
O femeie din Iași a incendiat casa fratelui său, geloasă pe nepoata ei de 12 ani pentru că este mai frumoasă - BZI.ro

Femeia din localitatea Gîrbești, comuna Țibana, județul Iași, a dat foc locuinței în care se aflau fratele și cumnata ei, alături de cei șase copii. Femeia, care era cunoscută ca având afecțiuni psihice, s-a răzbunat pe neopata ei, o copilă de 12 ani, pentru că aceasta era mai tânără și mai frumoasă. Totul a plecat de la faptul că femeia era de părere că fata cea mare, o copilă în vârstă de 12 ani, care-i este și nepoată, arată mai bine decât ea și întoarce privirile tuturor bărbaților, potrivit BZI.ro.

Ea a fost internată de mai multe ori la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași, însă de fiecare dată a fost externată pe baza semnăturii mamei sale și și-ar fi amenințat neamurile de mai multe ori.

A incendiat casa plină de copii, geloasă pe nepoata ei de 12 ani

„Cumnata mea abia a fost externată, de la Institutul de Psihiatrie din Iași, de către soacra mea. Casa ei este cumva lipită de a noastră. Nu este prima dată când ne amenință, și soțul meu i-a spus de mai multe ori să se liniștească, însă nu avem cu cine să vorbim. S-a ajuns aici, ea mai stătea și pe la bărbații pe care-i cucerea, nu o vedeam foarte des. Însă ea era geloasă pe fata mea, care are 12 ani, spunea că-i fură bărbații, deci vă puteți imagina ce fel de gândire are”, susține cumata femeii, mama celor 6 copii.

Pe acelaşi subiect

Tragedia a avut loc pe data de 28 decembrie 2023, în jurul orelor 15:00, la momentul respectiv, Loredana Preda întindea câteva haine pe sârmă când a simțit miros de fum. Aceasta afirmă faptul că nu știe ce a folosit cumnata sa pentru a da foc la casă, iar în disperarea de a-și scoate copiii nici nu a mai ținut cont de acest aspect.

„Nu a mai rămas nimic din casă decât cenușă. În momentul de față stăm la un vecin, nu avem ce să facem, din acest motiv rog cine poate să ne ajute cu un sac de ciment, cu o mână de balast, cu materiale de construcții, orice. Avem mare nevoie”, a continuat să povestească femeia.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor calificat. Din fericire, nu au fost victime, însă, în momentul de față, familia Preda are nevoie disperată de ajutor, din acest motiv, cei care au posibilitatea să doneze în contul următor: RO57BTRLRONCRT0406022201. Iar pentru cei care pot ajuta cu alimente, pot suna la 0772033985, numărul de telefon al mamei.

„Copiii nu mai au haine, dar bucuria noastră este că au mai fost oameni care au donat. Peste câteva zile vor începe școala din nou și nu mai au ghiozdane cu care să meargă, nu mai au cărți, nici caiete sau pixuri, totul a fost distrus de incendiu. Eu nu vreau decât să avem un acoperiș deasupra capului și câteva alimente, încercăm să ne descurcăm, dar ne este foarte greu. Vârstele lor încep de la 2 ani până la 12 ani. Este foarte greu pentru noi în momentul acesta, chiar dacă locuința nu era cine știe ce frumoasă, era a noastră și eram liniștiți acolo. Atât cer, să ne facem din nou un acoperiș deasupra capului”, adaugă femeia din Țibana în legătură cu răzbunarea pe care a pus-o la cale cumnata sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Spunea că-i fură bărbații". O femeie din Iași i-a dat foc la casa fratelui său, geloasă pe nepoata ei de 12 ani pentru că e mai frumoasă