Antena Meniu Search
x

Un băiețel de 11 ani a murit și alți trei au fost răniți într-un parc de distracţii, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat, în SUA

Un purtător de cuvânt al parcului de distracţii a declarat că sistemul bărcii era în stare funcţională vineri, înainte de accident.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.07.2021, 22:51

Captură video
Un băiețel de 11 ani a murit și alți trei au fost răniți într-un parc de distracţii, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat - Youtube/ WHO13

Un copil a murit; alţi trei se află în stare gravă

Un băieţel de 11 ani a murit, iar alţi trei au ajuns la spital în stare gravă, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat, în parcul de distracţii Adventureland din Altoona, Iowa, a confirmat Departamentul de Poliție Altoona. Incidentul a avut loc în data de 3 iulie. Mai târziu în aceeaşi seară, pe pagina de Facebook a parcului Adventureland a fost postat un mesaj prin care compania anunţa publicul că pe barcă se aflau şase persoane, dintre care patru au fost transportate la un spital local.

„Pe la 7:35 pm, pe 3 iulie 2021, o barcă aflată pe râul Raging s-a răsturnat cu 6 tineri pe ea. 4 turişti au fost transportați la un spital local cu răni, 3 aflându-se în stare critică. Pompierii şi echipajul de poliţie din Altoona se aflau în zonă şi au răspuns imediat apelului de urgenţă. Vrem să le mulțumim, precum și serviciilor de la Des Moines, Ankeny, Bondurant, Pleasant Hill și Delaware Township Emergency pentru acţiunea rapidă. Barca a fost inspectată în data de 02.07.21 și s-a dovedit a fi în stare solidă de funcționare. Va rămâne însă închisă atracţia pentru o inspecție amănunțită. Gândurile noastre merg alături de familiile afectate în acest moment" a transmis compania, limitând posibilitatea internauţilor de a comenta postarea, urmând ca dumincă seara să posteze o nouă actualizare cu o veste extrem de gristă.

"Adventureland este întristată să afle despre moartea unui tânăr implicat în accidentul Raging River în seara zilei de 03.07.2021. Investigația este în curs de desfășurare, iar atracţia cu barca rămâne închisă și dorim să le mulțumim din nou tuturor pentru eforturile depuse. În acest moment, vă cerem ca gândurile voastre să meargă către victime şi familiile lor, precum şi pentru membrii echipei noastre care au fost la faţa locului”.

Pe acelaşi subiect

Departamentul de poliție din Altoona l-a identificat pe băiat ca fiind Michael Jaramillo, în vârstă de 11 ani, menţionând că un alt minor este încă în stare critică.

Zona rămâne închisă pentru investigaţii

Plimbarea cu barca pe râul Raging, care îi trece pe turişti prin rapidele trasee circulare, este descrisă pe site-ul Adventureland Park ca fiind o plimbare de familie: „Vă veți uda, eventual îmbiba în apă în această plimbare pe curenţii rapizi. O modalitate excelentă de a vă răcori cu întreaga familie!" Cerința de înălțime minimă pentru călătorie este de 91 de centimetri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Today, incidentul a avut loc sâmbătă seara în jurul orei 19:30. Deși decesele în cadrul parcurilor de distracţii sunt rare, ele nu sunt nemaiauzite. Un avocat al Parcului Adventureland a declarat pentru că parcul de distracții este „o facilitate bine administrată și întreținută”, iar „siguranța este prioritatea nr. 1 la Adventureland. Plimbarea pe Raging River este în funcțiune de aproape patru decenii. Este un loc sigur".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un băiețel de 11 ani a murit și alți trei au fost răniți într-un parc de distracţii, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat, în SUA