Antena Meniu Search
x

Video O femeie s-a trezit cu un elefant flămând în bucătărie, după ce animalul a dărâmat cu trompa un perete al casei, în Thailanda

O femeie dintr-un sat din Thailanda s-a trezit cu un elefant în bucătărie, după ce animalul flămând a dărâmat un perete pentru a ajunge la hrană. Elefantul a lovit cu trompa peretele bucătăriei până când l-a dărâmat, trezind-o pe proprietara casei din Chalermkiatpattana, un sat situat în apropiere de Parcul Național thailandez Kaeng Krachan.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.06.2021, 14:54

Un elefant flămând a dărâmat cu trompa un perete al unei bucătării
O femeie s-a trezit cu un elefant flămând în bucătărie, după ce animalul a dărâmat cu trompa un perete și a început să scotocească după mâncare - Twitter

Ratchadawan Puengprasopporn a spus că familia ei dormea ​​când a auzit zgomote venind din bucătărie. Când ea și soțul ei au mers să vadă ce s-a întâmplat, l-au văzut pe elefant băgându-și capul în bucătăria ei și scotocind prin rafturi în căutare de mâncare. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elefantul a prăbușit cu trompa un perete al bucătăriei în căutare de alimente sărate

Pe acelaşi subiect

Autoritățile locale și oficialii parcurilor naționale au vizitat-o pe Ratchadawan și familia ei a doua zi și au sfătuit-o să îndepărteze mâncarea, în special orice conține sare.

Pattarapol Maneeon, medic veterinar de la Departamentul Parcurilor Naționale și Faunei sălbatice, a explicat că este posibil să nu existe suficiente alimente sărate în sălbăticie în timpul sezonului ploios, obligând elefanții să caute sare în satele locale, scrie africanews.com.

Aproximativ 3.000 de elefanți sălbatici trăiesc în parcurile naționale din Thailanda

Există aproximativ 3.000 de elefanți sălbatici în Thailanda, potrivit Thai Elephant Conservation Center. Pe măsură ce omul se apropie de păduri pentru terenuri și agricultură, elefanții au fost nevoiți să se aventureze din habitatele lor în scădere, în căutare de hrană. 

Conflictele om-elefant au devenit uneori mortale și subminează efortul de conservare a speciilor. Dar, în acest caz, disputa a fost soluționată pașnic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O femeie s-a trezit cu un elefant flămând în bucătărie, după ce animalul a dărâmat cu trompa un perete al casei, în Thailanda