Antena Meniu Search
x

Video Un băiețel de 12 ani din SUA a împușcat mortal un hoț pentru a-și apăra bunica. Femeia fusese victima unei tentative de jaf

La doar 12 ani un băiat din Statele Unite este considerat erou după ce a apărat-o cu vitejie pe bunica lui. Casa în care cei doi locuiau a fost spartă de hoţi, iar bătrâna a fost împuşcată. Copilul a luat pistolul femeii şi a tras la rândul său în răufăcători. Anchetatorii sunt de părere că băiatul a acţionat din instinct de autoapărare şi cel mai probabil nu va fi pus sub acuzare, deşi unul dintre hoţi a murit.

de Redactia Observator

la 15.02.2021, 14:16

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Linda Ellis, o bunică de 73 de ani, a fost împuşcată în picior într-o tentativă de jaf armat în casa sa. Era aproape ora unu noaptea, atunci când doi indivizi mascaţi au intrat în casa Lindei.

Au urmat clipe de groază. Cei doi infractori i-au cerut femeii bani după care au împuşcat-o în picior. 

Chiquita Coley, strănepoată: Nu îmi venea să cred că a fost împuşcată pentru că e o persoană bună. Eu sunt recunoscătoare că a scăpat cu viaţă. Putea să se întâmple mult mai rău la vârsta ei. 

Femeia se află acum în stare stabilă, la spital. Rudele spun însă că nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fără actul de vitejie al nepotului ei, în vârstă de 12 ani. Băiatul, care se afla în casă în timpul jafului armat, a deschis focul în clipa în care a observat că atacatorii i-au rănit bunica. Un gest plin de curaj care i-a pus pe fugă pe infractori. 

Kristen Guiterez reporter WPAL: Dacă nu ar fi fost pentru faptele de vitejie ale nepotului său, membrii familiei ne spun că lucrurile ar fi stat mult mai rău. 

Ulterior, unul dintre agresori a fost găsit rănit pe stradă şi transportat la spital unde a murit. Celălalt este în continuare în libertate. 

Michael Lozano, reporter ABC11: Nu au fost făcute arestări în legătură cu cel de-al doilea suspect în această anchetă de jaf armat. 

Poliţiştii sunt de părere că băiatul a acţionat în legitimă autoapărare şi cel mai probabil nu va fi pus sub acuzare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un băiețel de 12 ani din SUA a împușcat mortal un hoț pentru a-și apăra bunica. Femeia fusese victima unei tentative de jaf