Antena Meniu Search
x

Foto Un băiat de 13 ani şi-a pierdut viaţa după ce a furat o maşină şi a făcut-o zob. Autovehiculul s-a rostogolit de câteva ori apoi a izbucnit în flăcări, în Australia

Un băiat de 13 ani şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident, iar un altul, în vârstă de 14 ani, a ajuns la spital. Aflat la volanul unei maşini furate, adolescentul a pierdut controlul, autovehiculul s-a rostogolit de câteva ori apoi a izbucnit în flăcări.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.06.2021, 16:47

Copilul de 13 ani a murit după ce a peirdut controlul maşinii furate pe care o conducea, autovehiculul rostogolindu-se de câteva ori înainte de a izbucni în flăcări. Martorii au fost cei care au sunat imediat la salvare şi au încercat să acorde primele îngrijiri.

Tragedia s-a desfășurat în Bowen, în Queensland, în jurul orei 6.45 dimineața, miercuri. Mașina ar fi fost furată de la Sarina, un oraș din apropiere, la aproximativ 4 dimineața, potrivit Daily Mail.

Un alt băiat a fost scos din maşină de martori

Un pasager de 14 ani a fost găsit în viaţă şi tratat la faţa locului de martori până la sosirea echipajelor de pe ambulanţă. Pasagerul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, dar se află în afara oricărui pericol, spun medicii. Din păcate, pentru şoferul de 13 ani nu s-a mai putut face nimic, în ciuda eforturilor depuse de paramedici.

Glenn Morris, purtătorul de cuvânt al districtului de poliție Mackay Whitsunday a declarat că o anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cu exactitate care au fost circumstanţele producerii accidentului.

„Un băiat și-a pierdut viața, iar un altul care se afla în vehicul cu el şi a fost martorul acelei întâmplări este la spital, primeşte îngrijiri medicale” a declarat el.

Băiatul de 14 ani care se afla pe scaunul din dreapta a fost scos din maşină de localnicii care erau în zonă şi au ajuns primii la faţa locului.

Poliţia a făcut un apel la populaţie şi îi îndeamnă pe oameni să vină la secţie dacă au alte informaţii sau înregistrări ale accidentului pe camerele de bord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un băiat de 13 ani şi-a pierdut viaţa după ce a furat o maşină şi a făcut-o zob. Autovehiculul s-a rostogolit de câteva ori apoi a izbucnit în flăcări, în Australia