Meniu
Search
x

Foto Un băiat de 13 ani şi-a pierdut viaţa după ce a furat o maşină şi a făcut-o zob. Autovehiculul s-a rostogolit de câteva ori apoi a izbucnit în flăcări, în Australia

Un băiat de 13 ani şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident, iar un altul, în vârstă de 14 ani, a ajuns la spital. Aflat la volanul unei maşini furate, adolescentul a pierdut controlul, autovehiculul s-a rostogolit de câteva ori apoi a izbucnit în flăcări.

De Larisa Andreescu la 09.06.2021, 16:47

Copilul de 13 ani a murit după ce a peirdut controlul maşinii furate pe care o conducea, autovehiculul rostogolindu-se de câteva ori înainte de a izbucni în flăcări. Martorii au fost cei care au sunat imediat la salvare şi au încercat să acorde primele îngrijiri.

Tragedia s-a desfășurat în Bowen, în Queensland, în jurul orei 6.45 dimineața, miercuri. Mașina ar fi fost furată de la Sarina, un oraș din apropiere, la aproximativ 4 dimineața, potrivit Daily Mail.

Un alt băiat a fost scos din maşină de martori

Un pasager de 14 ani a fost găsit în viaţă şi tratat la faţa locului de martori până la sosirea echipajelor de pe ambulanţă. Pasagerul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, dar se află în afara oricărui pericol, spun medicii. Din păcate, pentru şoferul de 13 ani nu s-a mai putut face nimic, în ciuda eforturilor depuse de paramedici.

Glenn Morris, purtătorul de cuvânt al districtului de poliție Mackay Whitsunday a declarat că o anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cu exactitate care au fost circumstanţele producerii accidentului.

„Un băiat și-a pierdut viața, iar un altul care se afla în vehicul cu el şi a fost martorul acelei întâmplări este la spital, primeşte îngrijiri medicale” a declarat el.

Băiatul de 14 ani care se afla pe scaunul din dreapta a fost scos din maşină de localnicii care erau în zonă şi au ajuns primii la faţa locului.

Poliţia a făcut un apel la populaţie şi îi îndeamnă pe oameni să vină la secţie dacă au alte informaţii sau înregistrări ale accidentului pe camerele de bord.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un băiat de 13 ani şi-a pierdut viaţa după ce a furat o maşină şi a făcut-o zob. Autovehiculul s-a rostogolit de câteva ori apoi a izbucnit în flăcări, în Australia