Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat care a stat în comă patru luni şi-a revăzut câinele iubit într-o reuniune emoţionantă, în SUA

Reuniune emoţionantă între un bărbat şi câinele său loial. Omul a fost nevoit să stea departe de patrupedul iubit, după ce a ajuns în comă, în urma unei explozii. Timp de patru luni s-a luptat bărbatul din SUA pentru viaţa sa.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 12.02.2021, 08:33

Omul a fost nevoit să stea departe de patrupedul iubit, după ce a ajuns în comă, în urma unei explozii
Reuniune emoţionantă între un bărbat şi câinele său loial - Facebook / BARCS Animal Shelter
  • Un om şi-a revăzut câinele mult iubit
  • Cei doi fuseseră despărţiţi, după ce stăpânul a ajuns la spital, în urma unei explozii

Un bărbat a avut parte de o reuniune emoţionantă cu iubitul său câine, după ce omul s-a luptat pentru viața sa timp de patru luni, fiind în comă indusă.

Stăpânul patrupedului a fost dus de urgență la spital, după ce o explozie i-a distrus casa din Baltimore, SUA, în luna octombrie a anului trecut. Atunci, el a suferit arsuri care i-au pus viața în pericol și a fost băgat de către medici într-o comă indusă. 

Nimic nu a putut sta în calea prieteniei dintre ei 

Legătura dintre bărbat şi patruped este atât de specială, încât în drum spre spital, proprietarul a cerut medicilor să-i salveze câinele, numit Barak.

Căţelul a fost dus ulterior la un adăpost pentru animale din Baltimore, potrivit dailystar.co.uk.

''Chiar dacă data de întoarcere a lui Barak la tatăl său era necunoscută, ne-am angajat să-l îngrijim atât timp cât era necesar. Barak nu a fost un candidat pentru asistență maternală, dar la adăpost, avea un plan zilnic de plimbări lungi, plimbări de grup, de jocuri, sesiuni de antrenament și timp de gângurit datorită voluntarilor și personalului nostru dedicat.''

Proprietarul său a fost externat ulterior din spital, dar apoi a trebuit să găsească o nouă casă. Însă, nu a uitat nicio clipă de prietenul loial. 

 ''În ultimele zile ale lunii ianuarie, tatăl lui Barak a putut să-l ridice din adăpostul nostru. Și-a îmbrățișat și pupat cel mai bun prieten, iar toți cei din jurul lui l-au urmărit în lacrimi. Menținerea acestei familii unite a meritat resursele și a meritat așteptarea''. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bărbat care a stat în comă patru luni şi-a revăzut câinele iubit într-o reuniune emoţionantă, în SUA