Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat care era împotriva vaccinurilor a fost răpus fulgerător de Covid, în SUA: ''Un suflet blând, o inimă de aur''

Adjunctul unui șerif a murit din cauza COVID-19, după ce a criticat în repetate rânduri vaccinurile împotriva coronavirusului și a negat eficacitatea acestora. Omul din SUA avea doar 33 de ani.

de Redactia Observator

la 29.05.2021, 10:30

Un bărbat care era împotriva vaccinurilor a fost răpus fulgerător de Covid, în SUA: ''Un suflet blând, o inimă de aur''
Un bărbat care era împotriva vaccinurilor a fost răpus fulgerător de Covid, în SUA: ''Un suflet blând, o inimă de aur'' - Facebook; GoFundMe

Daniel 'Duke' Trujillo, în vârstă de 33 de ani, a murit miercuri din cauza complicațiilor cauzate de COVID, a anunțat Departamentul de Poliţie din Denver. În ultimele momente, omul a avut familia lângă el. 

Bărbatul a ocupat funcția de adjunct a șerifului pentru departamentul Colorado timp de șapte ani. Nu este clar dacă Trujillo, tatăl a doi copii, avea probleme de sănătate din cauza cărora boala a ajuns să îi fie fatală. 

Moartea bărbatului vine la scurt timp după ce a distribuit o serie de postări pe rețelele de socializare despre cum ezită să facă vaccinul. Cea mai recentă este cu doar trei săptămâni înainte de moartea sa fix din cauza virusului. Atunci, el scria pe Facebook: ''Am un sistem imunitar'', o explicație aparentă a motivului pentru care a decis să nu se vaccineze împotriva COVID-19.

Înainte de aceasta, la sfârșitul lunii aprilie, omul scria: ''Nu-mi pasă dacă ți-ai făcut vaccinul''. Trujillo a împărtășit și opinii anti-mască, conform Daily Mail

Pe acelaşi subiect

Trujillo a lăsat în urmă o familie îndurerată. Rudele au creat o pagină pe GoFundMe, în memoria sa. ''A fost un suflet blând, cu o inimă de aur și va fi regretat de toți cei care l-au cunoscut!'', a spus persoana care a iniţiat strângerea de fonduri.

Bărbatul îşi pierduse recent un prieten drag

Un coleg de-al lui Trujillo, James Herrera, în vârstă de 51 de ani, a murit din cauza complicațiilor provocate de Covid, pe 16 mai. Chiar recent bărbatul l-a numit pe Herrera ''fratele său'' pe internet. Trujillo și Herrera au lucrat amândoi la Centrul de Detenție din Downtown, unde a fost inclusiv un focar de Covid.

În calitate de adjunct al șerifului, Trujillo a fost eligibil pentru un vaccin în luna ianuarie. Vaccinurile nu erau obligatorii și, din motive de confidențialitate, departamentul nu urmărește câți angajaţi au fost vaccinați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bărbat care era împotriva vaccinurilor a fost răpus fulgerător de Covid, în SUA: ''Un suflet blând, o inimă de aur''