Meniu
Search
x

Foto Un poliţist a fost concediat pentru a şaptea oară, dar este încrezător că își va primi slujba înapoi, în SUA. Cum a reuşit ''performanţa''

Un polițist din Florida a fost concediat pentru a șaptea oară - de data aceasta pentru că nu a reușit să asigure o scenă a crimei - dar este încrezător că va putea să-și recupereze slujba. Din nou.

De Redactia Observator la 29.05.2021, 09:15

German Bosque, în vârstă de 57 de ani, a fost dat afară din nou din poliţie. Este a șaptea oară când forțele de ordine îl concedieză, dar omul a reușit întotdeauna să-și recupereze slujba cu ajutorul avocaților, dar şi a sindicatelor poliţiei. De asemenea, Bosque a fentat trei posibile arestări pentru presupuse infracțiuni.

A fost dat afară pentru că nu a asigurat scena crimei

Respectivele încălcări ale legii includ bătaia oamenilor, ascunderea drogurilor în mașină și plecarea în vacanță în Mexic în timp ce pretindea că este bolnav. În cel mai recent caz, el a fost acuzat că nu a reușit să asigure o scenă a crimei și că a instruit un polițist mai tânăr despre cum trebuie să mintă despre asta odată ce au fost prinși.

Se pare că într-un moment de neatenţie, în timp ce era plecat de lângă scena crimei, cineva a schimbat pistolul adevărat cu unul de jucărie. Atunci când polițiștii din Miami s-au prezentat la faţa locului pentru a invesiga, au descoperit cu stupoare că nu mai au arma crimei, conform Daily Mail

Bărbatul susţine că este nevinovat și că își va primi locul de muncă înapoi. ''Este trist pentru că îmi place să lucrez în poliţie. Nu-mi plac polițiștii corupți. Urăsc când sunt portretizat ca un polițist murdar care s-a strecurat printre crăpături'', a adăugat el.

Unele dintre acuzațiile din trecut mai includ şi un incident în care ar fi bătut un tânăr deoarece respectivul dorea să depună o plângere împotriva sa. El a fost arestat în acest caz, dar a respins acuzația în instanță.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un poliţist a fost concediat pentru a şaptea oară, dar este încrezător că își va primi slujba înapoi, în SUA. Cum a reuşit ''performanţa''