Foto

Un poliţist a fost concediat pentru a şaptea oară, dar este încrezător că își va primi slujba înapoi, în SUA. Cum a reuşit ''performanţa''

De Redactia Observator.
Publicat: 29.05.2021, 09:15.
Actualizat: 29.05.2021, 09:15

Un polițist din Florida a fost concediat pentru a șaptea oară - de data aceasta pentru că nu a reușit să asigure o scenă a crimei - dar este încrezător că va putea să-și recupereze slujba. Din nou.

Un poliţist a fost concediat pentru a şaptea oară, dar este încrezător că își va primi slujba înapoi, în SUA

Un poliţist a fost concediat pentru a şaptea oară, dar este încrezător că își va primi slujba înapoi, în SUA

Facebook; Profimedia Images

German Bosque, în vârstă de 57 de ani, a fost dat afară din nou din poliţie. Este a șaptea oară când forțele de ordine îl concedieză, dar omul a reușit întotdeauna să-și recupereze slujba cu ajutorul avocaților, dar şi a sindicatelor poliţiei. De asemenea, Bosque a fentat trei posibile arestări pentru presupuse infracțiuni.

A fost dat afară pentru că nu a asigurat scena crimei

Respectivele încălcări ale legii includ bătaia oamenilor, ascunderea drogurilor în mașină și plecarea în vacanță în Mexic în timp ce pretindea că este bolnav. În cel mai recent caz, el a fost acuzat că nu a reușit să asigure o scenă a crimei și că a instruit un polițist mai tânăr despre cum trebuie să mintă despre asta odată ce au fost prinși.

Citește și:

Se pare că într-un moment de neatenţie, în timp ce era plecat de lângă scena crimei, cineva a schimbat pistolul adevărat cu unul de jucărie. Atunci când polițiștii din Miami s-au prezentat la faţa locului pentru a invesiga, au descoperit cu stupoare că nu mai au arma crimei, conform Daily Mail.

Bărbatul susţine că este nevinovat și că își va primi locul de muncă înapoi. ''Este trist pentru că îmi place să lucrez în poliţie. Nu-mi plac polițiștii corupți. Urăsc când sunt portretizat ca un polițist murdar care s-a strecurat printre crăpături'', a adăugat el.

Unele dintre acuzațiile din trecut mai includ şi un incident în care ar fi bătut un tânăr deoarece respectivul dorea să depună o plângere împotriva sa. El a fost arestat în acest caz, dar a respins acuzația în instanță.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.