Antena Meniu Search
x

Un BMW înmatriculat în Sibiu e căutat de poliția germană, o femeie a scăpat ca prin minune cu viață din fața lui

Un BMW înmatriculat în Sibiu e căutat de poliția germană, după ce o femeie a scăpat ca prin minune cu viață din fața lui. Martorii au povestit cum mașina a trecut cu viteză nebună pe lângă ei.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.09.2020, 11:39

Sibiu
BMW înmatriculat în Sibiu, căutat în Germania - Augsburger Allgemeine
  • Mașina căutată de poliție are culoare închisă, posibil albastru.
  • E căutat și un VW Golf argintiu.

Luni seara, doi șoferi au organizat o cursă ilegală de mașini pe o stradă din Augsburg, îngrzind și pietonii și pe ceilalți participanți la trafic. Potrivit poliției Germane, citată de Augsburger Allgemeine, un martor a raportat în jurul orei 20:30 care a văzut o cursă între doi șoferi, în Neuburger Strasse.

El a putut observa cum un BMW și un VW Golf accelerau brusc la o intersecție, după ce semaforul trecuse pe culoarea verde și și apoi au rulat cu viteză nebună.

Șoferul din BMW a pierdut controlul vehiculului său și a ieșit de pe banda de mers, apoi a lovit un coș de gunoi pe trotuar. Potrivit martorilor, o femeie, necunoscută deocamdată, care stătea lângă coș, s-a salvat sărind în lateral, dar a fost rănită.

În ciocnirea cu coșul de gunoi, oglinda exterioară dreaptă de pe BMW a fost deteriorată și, pe baza urmelor găsite, geamul lateral ar fi trebuit să se spargă, potrivit anchetatorilor.

Pe acelaşi subiect

Marți dimineață, un alt martor a raportat că așteptase la semafor în spatele BMW-ului menționat luni seara. El a confirmat faptele și a putut adăuga că șoferul BMW a lăsat probabil intenționat să derapeze spatele mașinii.

Poliția anunță că BMW-ul e de culoare închisă, posibil albastru, din seria 3 sau 5, cu număr de înmatriculare străin care începe cu SB, care înseamnă „Sibiu” în limba română. Mașina ar trebui să aibă pagubele descrise, potrivit poliției. 

Șoferul și pasagerul din dreapta au aproximativ 25 de ani și aproximativ 1,80 metri înălțime; au părul închis și constituție slabă. Tot ce se știe despre al doilea vehicul este că ar trebui să fie un VW Golf argintiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un BMW înmatriculat în Sibiu e căutat de poliția germană, o femeie a scăpat ca prin minune cu viață din fața lui