Antena Meniu Search
x

Foto Un profesor din Rusia a fost condamnat după ce şi-a omorât iubita, încercând apoi să se sinucidă îmbrăcat ca Napoleon

Un profesor de istorie obsedat de Napoleon a fost condamnat la închisoare după ce şi-a ucis iubita, ca mai apoi să încerce să pună în scenă o sinucidere, în timp ce era îmbrăcat ca personajul său istoric favorit. Incidentul a avut loc în Rusia. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 31.12.2020, 09:53

Omul a fost prins încercând să arunce brațele tinerei într-un râu înghețat
Profesorul rus care și-a omorât iubita studentă a fost condamnat la închisoare - Social Media
  • Un profesor de istorie care şi-a omorât iubita a fost condamnat la închisoare
  • Omul dorea apoi să se sinucidă îmbrăcat precum Napoleon, personajul său preferat

Un profesor rus care și-a omorât iubita studentă prin decapitare a fost condamnat la închisoare. La vremea respectivă, bărbatul nu planificase doar oribila crimă, ci pregătise şi felul în care avea să se sinucidă îmbrăcat ca Napoelon, personajul său preferat. 

Oleg Sokolov, în vârstă de 64 de ani, fusese găsit beat într-un râu, în noiembrie 2019, ţinând lângă el un sac care conținea rămăşiţele iubitei sale, Anastasia Yeshchenko, în vârstă de 24 de ani. 

Sokolov, despre care se spune că este cel mai faimos reconstituitor al lui Napoleon din Rusia, a fost condamnat la 12 ani și jumătate de închisoare pentru crima cumplită.

Judecătoarea a spus că omul a împușcat-o pe Anastasia, cu o pușcă din secolul al XIX-lea, apoi a sugrumat-o și dezmembrat-o cu ajutorul unui fierăstrău. După ce și-a sacrificat iubita, fanaticul profesor al istoriei i-a ascuns rămăşiţele sub patul său, după care a petrecut cu prietenii chiar în casa în care a avut loc odioasa crimă. 

Potrivit rapoartelor poliţiei locale, Oleg a fost prins când încerca să arunce brațele tinerei într-un râu înghețat, notează dailystar.co.uk

Motivul crimei

Ajuns în faţa instanţei, profesorul a recunosc fapta, însă a justificat că studenta îl adusese în pragul nebuniei şi că tocmai din această cauză a trebuit să o ucidă. Mai mult, omul ar fi fost extrem de gelos şi de paranoic, în condiţiile în care între cei doi parteneri era o diferenţă de 40 de ani. 

Mai mulţi studenţi chiar au spus că bărbatul o striga pe iubita sa ''Josephine'', după consoarta lui Napoleon, și cerea să i se adreseze cu titulatura de ''Sire''.

Un avocat al familiei Anastasiei a declarat că ''nicio închisoare nu o va aduce înapoi'', dar că au acceptat decizia instanței.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un profesor din Rusia a fost condamnat după ce şi-a omorât iubita, încercând apoi să se sinucidă îmbrăcat ca Napoleon