Antena Meniu Search
x

Un puşti român a omorât un francez în Italia, pentru 25 de euro. "L-am lovit ca să-i fur banii. N-am vrut să-l ucid" (Video)

Un băiat român în vârstă de 16 ani a fost arestat, miercuri, de poliţiştii din Italia, fiind acuzat de crimă. Puştiul a omorât un cetăţean francez fără adăpost, pe o stradă din Palermo. 

Un băiat român în vârstă de 16 ani a fost arestat, miercuri, de poliţiştii din Italia, fiind acuzat de crimă. Puştiul a omorât un cetăţean francez fără adăpost, pe o stradă din Palermo. 

Aid Abdellah, de 57 de ani, îşi făcea vreacul în Piazza Ungheria din Palermo.

La sfârşitul săptămânii trecute, bărbatul a fost luat la ochi de adolescentul român, care şi-a pus în cap să-i fure omului banii.

Zis şi făcut. Doar că tâlhăria s-a transformat într-o crimă.

Băiatul l-a lovit pe Aldo - cum i se spunea francezului - cu un baston până l-a omorât. L-a buzunărit şi i-a furat puţinii bani pe care îi avea, 25 de euro, şi telefonul mobil.

Puştiul român a omorât un cetăţean francez fără adăpost, pe o stradă din Palermo

A doua zi, francezul a fost descoperit fără suflare şi plin de sânge de o femeie care lucra la un restaurant din apropiere și care îi dădea mereu micul dejun. 

Femeia a dat alarma, iar poliţiştii au declanşat ancheta pentru prinderea criminalului.

Prins cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere

Românul a fost identificat după ce carabineirii au verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Iar mărturia făcută de un cetăţean sârb fără adăpost a fost esenţială. Omul le-a furnizat anchetatorilor informaţii importante care au dus la prinderea românului.

Românul a fost identificat după ce carabineirii au verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă

Puştiul de 16 ani a fost găsit în cartierul Ballaro, unde locuia cu fratele lui.

A recunoscut că l-a lovit pe francez, dar spune că nu a vrut să-l omoare.

"Am vrut să-i fur banii. D'aia l-am lovit. Nu am vrut să-l omor", a declarat adolescentul român în faţa procurorilor italieni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Băiatul a fost dus în centrul de detenţie Malaspina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un puşti român a omorât un francez în Italia, pentru 25 de euro. "L-am lovit ca să-i fur banii. N-am vrut să-l ucid" (Video)