Antena Meniu Search
x

Un român din Anglia, condamnat la închisoare, după ce şi-a torturat iubita şi a obligat-o să înghită inelul de logodnă

Un român de 43 de ani a fost condamnat la aproape opt ani de închisoare în Anglia, după ce şi-a torturat iubita şi a obligat-o să înghită inelul de logodnă.

de Monica Palade

la 05.05.2021, 13:42

Motivul? Sandu Voicu, care îşi obliga partenera să se prostitueze, a devenit gelos, după ce un client a vrut să îşi părăsească soţia pentru a începe o relaţie cu ea.

Românul a închis-o pe logodnica sa în pivniţa casei din Leeds, unde locuiau şi a supus-o la abuzuri fizice de nedescris. Acolo a amenințat-o că îi va scoate ochii sau îi va tăia nasul. Într-un acces de furie, bărbatul a bătut-o cu bestialitate, i-a tăiat părul și a încercat să îi taie tendoanele pentru a nu fugi.

A reuşit să scape 

Pe 30 septembrie 2020, femeia a reușit să scape și a fugit pe stradă doar în sutien. Un localnic a chemat poliția, în timp ce Voicu o urmărea. A găsit-o ascunsă după un perete, a trântit-o la pământ și a târât-o înapoi spre casă. Când a fost arestat, proxenetul i-a strigat în română partenerei sale: „Spune că ne-am certat din gelozie. Auzi? Te rog. Fă asta pentru mine și te iert. Fă asta pentru mine”.

Pe acelaşi subiect

Potrivit procurorului, cei doi erau de ceva timp împreună, iar femeia fusese obligată să lucreze ca prostituată în Suedia, pentru a achita datorii pe care cei doi le aveau în România, în valoare de aproximativ 30.000 de euro, scrie Leeds.

Victima a spus că Voicu a devenit agresiv cu ea în Suedia, apoi a atacat-o din nou în România, după care s-au mutat împreună în Danemarca, unde aceasta a continuat să facă sex pentru bani. Bărbatul avea condamnări în cele două ţări.

Condamnări pentru proxenetism

Românca mai spune că era îngrozită de Voicu, acesta amenințând-o cu uciderea ei sau a membrilor familiei ei dacă l-ar părăsi vreodată. Cuplul s-a mutat la Leeds, în vara anului 2020, iar femeia a fost din nou forţată să se prostitueze. În timpul pandemiei, Voicu a început să o abuzeze din nou, din cauza lipsei clienților.

În acea perioadă, spune procurorul, cei doi au început să se certe din cauză că unul dintre clienții ei, care o vizita frecvent, îi trimitea mesaje și îi dădea bani pentru a-și achita datoriile. Sandu Voicu a pledat vinovat pentru două capete de acuzare de sechestrare de persoană, două capete de acuzare de vătămare corporală și o faptă de control sau comportament coercitiv într-o relație intimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un român din Anglia, condamnat la închisoare, după ce şi-a torturat iubita şi a obligat-o să înghită inelul de logodnă