Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr de 23 de ani şi-a găsit iubirea în braţele unei femei de 60: "Iubirea este iubire”

Un tânăr de 23 de ani susţine că şi-a găsit adevărata fericire alături de iubita lui, în ciuda decalajului de vârstă de 37 de ani.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 10.06.2021, 22:24

Un tânăr de 23 de ani a devenit un fenomen pe TikTok datorită videoclipurilor postate în care vorbeşte deschis despre dragostea pe care i-o poartă unei femei în vârstă de 60 de ani. Acesta a subliniat în diferite rânduri că viaţa lui s-a schimbat în momentul în care şi-a cunoscut iubita şi nu se sfieşte să răspundă comentariilor răutăcioase sau cârcotaşe care nu înţeleg legătura specială dintre cei doi.

Videoclipurile postate pe TikTok de cei doi, înc are sunt tandri şi îşi exprimă iubirea fără timiditate, au strâns milioane de vizualizări. Într-unul dintre cele mai recente filmuleţe, care a strâns 3.7 milioane, cuplul a răspuns la întrebarea pusă de unul dintre fani „Familia voastră aprobă relaţia pecare o aveţi?”

Amândoi au răspuns afirmativ, menţionând că inclusiv copiii ei, despre care tânărul a spus că au vârste mult mai înaintate faţă de el, sunt mulţumiţi de iubirea pe care şi-o poartă unul altuia.

Într-o altă postare, cei doi au vrut să facă lumină asupra mesajelor meschine pe care le-au primit de când și-au împărtășit povestea online. Mai multe persoane au considerat că este „atras” nu de aspectul femeii, ci de banii ei, în timp ce alții au pus la îndoială dacă dragostea lor este autentică sau pur și simplu o cascadorie publicitară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul a spus că este dezamăgit să vadă uneori cum oamenii îi judecă în funcţie de aparenţe şi îl întristează mai ales comentariile în care utilizatorii îl întreabă inclusiv dacă iubita lui mai are dinţi sau dacă ridurile ei sunt reale, potrivit The Sun.

Cu toate acestea, cuplul are şi fani care trimit mesaje de susţinere şi încurajare.

„Unii oameni pur și simplu nu se pot bucura să vadă pe cineva fericit”.

„Păreţi atât de îndrăgostiți împreună”.

„Nu vă doresc decât tot ce e mai bun pe lume. Iubirea este iubire” sunt doar câteva dintre comentariile susţinătorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un tânăr de 23 de ani şi-a găsit iubirea în braţele unei femei de 60: "Iubirea este iubire”