Antena Meniu Search
x

Un tânăr s-a urcat într-un camion condus de un român în Franța și a murit strivit de role uriașe de hârtie, după ce șoferul a pierdut controlul TIR-ului (Foto)

Un migrant de 31 de ani și-a găsit sfârșitul, vineri dimineață, în apropiere de Calais, după ce s-a urcat în camionul condus de un șofer român.

Un migrant în vârstă de 31 de ani și-a găsit sfârșitul, vineri dimineață, în apropiere de Calais, după ce s-a urcat în camionul condus de un șofer român, scrie presa franceză.

Bărbatul s-a urcat în spatele camionului care transporta role uriașe de hârtie, în Franța. Accidentul a avut loc către ora locală 7.00 (8.00, ora României), la zona localității Nortkerque (Pas-de-Calais), pe A26, la câţiva kilometri de Calais.

Din motive necunoscute, șoferul a pierdut controlul camionului în care transporta câteva tone de suluri de hârtie și s-a răsturnat într-o şanţ. 

Pe acelaşi subiect

Migrantul a murit zdrobit de încărcătură în interiorul remorcii, potrivit pompierilor.

Moartea eritreeanului ridică la patru numărul deceselor migranţilor la Calais şi în împrejurimile oraşului, în 2017.

O anchetă a fost deschisă, iar şoferul, teafăr, era audiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un tânăr s-a urcat într-un camion condus de un român în Franța și a murit strivit de role uriașe de hârtie, după ce șoferul a pierdut controlul TIR-ului (Foto)